Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Tillatelser og lisenser som kreves for å drive en bil Rental Business

Flere tillatelser og lisenser for å drive en bil utleie virksomhet og de varierer fra staten, lokalitet og kommune. Hver driftsansvarlige tillatelse og /eller lisens er styrt av lokale forskrifter knyttet til både generelle virksomhet, som for eksempel å få en lisens og spesiell reguleringsplan tillatelser som trengs for å drive den aktuelle virksomheten i dette området av byen. Andre lisenser og tillatelser som trengs er særegen for bilutleie forretning. Licensing

Licensing for leiebil bedrifter er vanligvis håndteres på lokalt nivå. En søknad må fylles ut av en offiser i selskapet, som da får et sertifikat av myndighet til å gjøre forretninger. Eieren må da oppnevne en forsikringsgiver å håndtere leiebil forsikring og betaling av en lisensavgift til staten. Den offentlig instans deretter post lisensen direkte til leiebil selskapet og selskapet varsler valgte selskapet at lisensen ble utstedt. I de fleste tilfeller må lisensene fornyes årlig av betaling av en avgift.
Tillater

Tillatelse er vanligvis utstedt av staten der det Leiebil selskapet er lisensiert å gjøre forretninger. Å ha en lisens er ikke en garanti for å kunne innhente og opprettholde de nødvendige tillatelser. Det finnes flere bestemmelser for å få tillatelse til å leie biler som varierer fra staten, men de fleste eller alle krever en eier å holde forsikring poster for statlig forsikring kommisjonær, samt å overholde lokale og byens forordninger knyttet til reguleringsplan lover og avfallshåndtering. Bilutleie eiere som opererer på flyplasser også betale "konsesjon" avgifter, og alle eiere er underlagt byen og /eller statlig tilsyn av finansielle poster og på premiss inspeksjoner fra tid til annen.

Starte en leiebil Forretninger
p Hvis du planlegger å ha ansatte - foran kontoret eller ute på mye, vil du trenge en føderal skatt identifikasjonsnummer og en statlig skatt ID-nummer i tillegg. Virksomheten registrering Avgifter kan tilkomme. Du må bestemme hvilke typer biler å leie så vel som størrelsen på flåten din. Reguleringslovgivningen ofte diktere disse sakene, og må sjekkes før du etablerer virksomhet. Bestemme hvilket sted ville være best å generere mest trafikk for din bedrift - i nærheten av flyplasser og høye turistområdene er best. Planlegge langt i forveien for kostnader til reklame og markedsføring, sette opp en database og betalingssystem for kunder, hold godt vedlikeholdte biler og ha en advokat se over alle kontrakter og avtaler. Har også en leverandør du kontrakt med hvem som håndterer ting som rutinemessige reparasjoner og vedlikehold. Du må være dekket med ansvarsforsikring samt gjøre den tilgjengelig for dine kunder.
Leietaker er Insurance dekning

Vanligvis to typer forsikring gjelder for leie av bil selskaper, ansvarsforsikring for virksomheten din og forsikringsselskapet du tilbyr kundene når en bil er levert til dem for utleie sikt. Klienter bør være forpliktet til å akseptere dekning. Noen er omfattet av kredittkortselskapet eller de har dekning under sin egen politikk. Generelt tilbudt dekning til kundene dine vil bestå av tap skade påtaleunnlatelse, ansvar, personlig ulykke og personlige effekter forsikring. Når tillatelse er gitt, de fleste statene krever at leiere er minimum 21 år gamle og noen stater krever dem til å være minst 25 for forsikring formål.
Forskrift om å holde gode poster

I de fleste stater, må du foreta regelmessige kvartalsvise, halvårlige og årlige rapporter. Disse vil omfatte slike ting som brutto leie kvitteringer, føderal interstate handel poster, arbeiderens comp hvis du har ansatte, hva slags kommersielle ansvar dekning du har, og hva slags bil ansvar forsikring du har og tilby til kunder. Må føres på kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) for hver bil, så vel som merke, farge og modell, merke og lisens krav, avskrivninger verdier, og fylkeskommunen ad valorem skatt betalt for hvert enkelt kjøretøy, hovedsakelig for inntekt skatt rapportering formål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100768.html

Previous:
Next:

leie Cars