Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan å leie en bil når du er under 21

Selv om du er over 18 år, er det flere tilfeller der verden ikke vil vise deg som en voksen. Ett av disse tilfellene er å leie en bil. Det er et betydelig antall selskaper som vil lett leier biler til sjåfører over 21 år, men enda færre som vil leie ut til førere under 21 år. Leie en bil, spesielt hvis du er under 21, vil ta en betydelig mengde tålmodighet og videre planlegging. Instruksjoner
leie en bil når du er under 21
en

Vurder plasseringen der du skal leie en bil. I staten New York, for eksempel, er leiebil selskaper pålagt ved lov å leie ut til sjåfører som er 18 år eller eldre. Kontroller lovene i staten du skal besøke. Hvis du besøker en tilstand der du er gammel nok til å leie, kan du leie en bil akkurat som alle andre.
2

Finn ut om du har noen spesiell status som kan tillate deg å leie uten problemer . Hvis du reiser for business, spør din arbeidsgiver hvis de har en konto hos noen store bilutleie bærere. I mange tilfeller leiebil selskapet vil tillate førere under 21 å ta biler dersom kontoen er i en bedrifts navn. Dessuten vil de fleste leiebil selskaper leie til statsansatte eller militære medlemmer uavhengig av alder.
3

Gå til leiebil selskapet nettsteder og vurdere sine krav på sjåføren alder. Luke ut de som ikke vil leie ut til førere under 25 år.
4

Besøk BreezeNet for en liste over flyplasser med utleie selskaper som vil leie biler til sjåfører under 25 år. Søk i denne listen for selskaper som også kan leie ut til førere under 21 år.
5

Ring leiebil selskaper som godtar sjåfører mellom 21 og 25, og spør om de vil leie ut til noen yngre hvis den personen vil betale en mindreårig avgift.
6

begynne å ringe leiebil selskaper lokalisert i mindre byer eller forsteder. Lokalt eid bilutleie selskaper er mer sannsynlig å leie ut til unge sjåfører enn store kjedene.
7

Se etter bilutleie selskaper i Agder byene. Disse mindre selskaper har en tendens til å spesialisere seg i å leie bruktbiler, og du kan ha mer flaks å finne et selskap villig til å leie ut til førere under 21 år.
8 p Hvis du er medlem av en profesjonell organisasjon, spør om det er noen bilutleie avtaler tilgjengelig gjennom organisasjonen. Noen ganger nedre aldersgrense er fravikes for profesjonelle organisasjoner.
9

Vær kreativ. Hvis du er under 21 år og reiser på forretningsreise, kan du finne deg selv sittende fast hvis du ikke kan leie en bil. Kan du leie en liten flyttebil i stedet? De fleste flyttebyråer er ikke så strenge om nedre aldersgrense som leiebil selskaper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100765.html

Previous:
Next:

leie Cars