Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Kan jeg bruke et debetkort å leie en lastebil?

Bilutleie selskaper lenge har mandat at kundene bruker kredittkort til å betale for sine utleie. Etatene forståelig nok foretrekker å ikke leie ut en dyr bil til en kredittrisiko. Men med økt bruk av debetkort i løpet av de siste årene, har noen utleiefirmaene lettet deres strenge regler for betaling, slik at du med fleksibilitet til å bruke debetkort for utleie behov. Debet bruk Økende

Ifølge en 2007 Federal Reserve Board rapporten undertall debitkortbetalinger kredittkortbetalinger 25300000000-21700000000. Bare fordi bilutleiefirmaer er mer åpne for debitkortbetalinger betyr ikke at du vil ha så lett en gang leie.

Snarere enn å spørre etater om de tillater ikke kredittkortbetaling utleie, kjapt spørre om de godtar debetkort . CreditCards.com kartlagt 45 steder over ni ledende leiebil selskaper og oppdaget at nesten alle godtatt ikke-kredittkortbetalinger. Men selv om et utleiefirma er en del av en franchise, kan det ha sine egne retningslinjer vedrørende betalinger, samt ulike restriksjoner, innskudd krav og bankkonto holder. Ring rundt og utdanne deg selv på politikken.

En tjen bil nedsatt byrå som har lite problem med å leie til debetkort kunder er Rent-a-Wreck. Aksepterer de fleste av selskapets franchise-steder debitkortbetalinger, med noen slik at mindre utbredt kontanter og sjekk transaksjoner.
Mulige Leie hekk, Hindringer

Selskaper foretrekker kredittkort bruk , og du må sile gjennom hindringer og restriksjoner dersom du betaler med et debetkort. Du må kanskje gi ytterligere dokumentasjon som kreditt sjekker, et gyldig førerkort eller amerikanske pass, en nylig strømregning eller en kopi av en retur flybillett eller e-ticket reiserute.

Videre, hvis du don ' t betale med et kredittkort, kan et byrå forby in-innbyggere i staten fra leie, utelukker luksus og sport-nyttekjøretøyer, forby førere under 25 år fra å leie eller sted daglige avgifter for unge leietakere eller krever ekstra innskudd og avgifter.

Når du bruker et kredittkort, kan du støte på problemer i reservere et kjøretøy. Online eller nasjonale toll-free hot linjer kan bare godta kredittkort, så hvis du ønsker å reservere en bil med debetkort, må du kanskje snakke med sjefen på et bestemt byrå. Når du er klar til å plukke opp bilen, kan etaten be om bevis på forsikring som har kollisjon, omfattende eller ansvar dekning samt en kredittsjekk og andre bakgrunnen sjekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100770.html

Previous:
Next:

leie Cars