Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Bilutleie Vs. Lease

Det er fordeler med å leie og leasing en bil. Avhengig av situasjonen, kan man dra nytte deg bedre enn den andre. Å leie en bil

Leie en bil kan være en stor utgift, spesielt når du går for en langsiktig utleie, men det gir deg også friheten til ikke å sitte fast i en set-leieperioden. De fleste selskaper tilbyr også ubegrenset kjørelengde for leieperioden, så dette er en annen utgift du slipper å bekymre seg for.
Leasing en bil

Leasing en bil er en billig måte å få mye mer bil enn du betaler for, men du er også forpliktet til å vedlikeholde bilen, og returnere den innen en bestemt periode, og under en viss tildelt kjørelengde.
Forsikre Din Lease

Når du leaser en bil, blir du vanligvis nødvendig for å få det høyeste beløpet av dekning er det for kjøretøyet. Husk at du bare låne bilen fra banken, så det ønsker å ha sin investering dekket i tilfelle ulykker.
Forsikre din Rental

Når du leier din kjøretøy, kan du velge å ikke få noen forsikring. Hvis du har din egen forsikring for en annen bil, vil dette vanligvis dekke deg så langt som grunnleggende ansvar er bekymret.
Konklusjon

Leie gir deg frihet til å ikke bli sittende fast med den samme bilen for et bestemt beløp av noen måneder, men det er også trolig koster deg trippel eller firedoble mengden av en tilsvarende leide bilen. Og selv om du kan velge å ikke få den valgfrie forsikring, vil du bli ulykkelig hvis noe skjer med din leiebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100777.html

Previous:
Next:

leie Cars