Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan å leie en bil med dårlig kreditt

Leie en bil, enten det gjelder forretninger eller fornøyelse, kan være en tungvint opplevelse. Bortsett fra de andre faktorene ved å leie en bil, for eksempel aldersgrense, kjøring poster og innskudd, kan du også bli dømt på kreditt historie. Her er hvordan å leie en bil når du har dårlig kreditt. Instruksjoner
en

Kjenn din kreditt scorer og historie. Dette er noe som er godt å vite alltid, men definitivt, hvis du ønsker å leie en bil, vet hvor du står før du nærmer utleie selskap. Få kreditt rapporten og scorer online fra Equifax eller annen kreditt byrå.
2

Har ditt kredittkort hendig. De fleste store bilutleiefirmaer selskaper krever en reservasjon og muligens enda et depositum, skal gjøres med et gyldig kredittkort. Ingen kontanter eller debetkort aksepteres. Hvis du har dårlig kreditt, og kan ikke få et kredittkort, bør du vurdere en sikret kredittkort.
3

Tilby et ekstra innskudd eller få noen til å bli med deg på leiekontrakt. Du kan være i stand til å tilby en ekstra eller større innskudd for selskapet å jobbe med deg. Du kan også være i stand til å ha en ekstra, mer kredittverdig person på kontrakt med deg.
4

Arbeid med en bestemt utleiefirma. Spør hva deres retningslinjer er om kreditt. Hertz vil akseptere et debetkort hvis du har midler tilgjengelig for de foreslåtte utleie avgifter. Utleie avgifter er ikke bare de avgifter du betaler for å leie bil, men også mulige tilleggsavgifter for kjørelengde, skade eller ekstra dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100762.html

Previous:
Next:

leie Cars