Bil Nedbetaling Grants

Mens mange nettsteder ville du mener at den føderale regjeringen leverer gratis penger til å kjøpe en ny bil, er dette dessverre ikke sant. Hvert år den føderale regjeringen gir ut millioner i personlig stipend, men disse er vanligvis distribuert gjennom statlige og private stiftelser for svært spesifikke årsaker. Mens noen penger er tillatt å bruke på bil ned betalinger, er beløpet vanligvis ikke nok til å kjøpe eller finansiere en splitter ny bil. Hvor befinner En bil Grant

Tilskudd som er i stand til å bli brukt til nedbetaling av en bil finnes vanligvis gjennom individuelle organisasjoner som Office of Veteran Affairs, statlige hjelpetiltak, arbeidsledighet kontorer og private stiftelser som kirker og ideelle organisasjoner. Søknad om dem må gjøres gjennom selve leverandøren av tilskuddet.
Hvem kvalifiserer

For å bli tildelt bevilge midler til å sette en ned betaling på en bil du må være minst 18 år gammel og viser en betydelig mengde av behovet. For eksempel personer som trenger en bil for å få til å fungere, men ikke har for tiden en kan være kvalifisert gjennom deres tilstand arbeidsledighet byrået mens funksjonshemmede veteraner som trenger et handikap tilgjengelig kjøretøy kan kvalifisere for hjelp gjennom VA sin bil stipend.


Hvor mange kan du søke

Den føderale regjeringen ikke begrenser hvor mange tilskudd, inkludert personlig assistanse, kan en person søke om. Men noen programmer begrense hvor ofte du kan bruke eller hvor ofte du kan motta tilskuddet. For eksempel kan VA bil stipend deles ut til en person for ikke mer enn $ 11 000, og bare én gang i hans eller hennes levetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94603.html

Previous:
Next:

auto finansiering