Hvordan finansiere en elektrisk bil

Din forskning på den elektriske bilen markedet kan føre til engstelse om bilen budsjett. Klistremerke priser er brattere enn for tradisjonelle biler. Du må se på finansiering alternativer som lette byrden av sjekkhefte din. Instruksjoner
en

spørre om service avgifter belastet av elektriske bilforretninger. Be om at disse avgiftene være en del av den endelige finansieringsavtale, kutte ned på din første økonomisk byrde.
2

Søk om en bil lån gjennom en lokal bank for å hjelpe deg å finansiere din elektrisk bil kjøp. En nasjonal bank med filial i byen din vil ha ressurser og spesialitet tjenester for å hjelpe deg å betale for denne unike kjøpet.
3

sammenligne kostnadene ved en ny elektrisk bil med den typiske budsjett for et elektrisk kjøretøy konvertering. En titt på konvertering kostnader gjennom Electric Vehicle Association of Greater Washington DC vil sette kostnaden for en forhåndsbygde bil i perspektiv (se Resources nedenfor).
4

Husk ditt første innskudd for en elektrisk bil som du arbeide på en finansieringsavtale. Forhandlere som Neighborhood Electric Vehicle Selskapet tillate deg å bruke innskudd gitt i ventetiden mot den endelige kjøpesummen (se Resources nedenfor).
5

Snakk med en salgsrepresentant fra en elektrisk bil selskapet om handel i den gamle bilen for å kutte ned kjøpesummen. Noen selskaper som selger elektriske biler har tilknytning til kroppen butikker og tilpassede utbyggere som kan bruke bilkarosserier for nyoverhalte elektriske biler. Inkluder
6

de statlige gebyrene for registrering, bilskilt og tittel i din finansieringsavtale. Disse avgiftene vil bleke i forhold til kjøpesummen, men månedlige utbetalinger bidra til å spre ut byrden.
7

Legg opp kostnader til vedlikehold og deler pakkene som tilbys av den elektriske bilforhandleren som du stryke ut en finansiere avtalen. Forskning antall deler leverandører og spesialitet verksteder i fellesskapet for å finne det beste tilbudet på valgfrie pakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94431.html

Previous:
Next:

auto finansiering