Hvordan få den bilen du ønsker på Lot

De fleste av bilene du ser på en giverens mye er til salgs. Med mindre bilen allerede tilhører noen eller er ansett som usikre for videresalg, kan du forfølge kjøpet av kjøretøyet. Mange forhandlere er satt opp til å håndtere finansiering, som mange bruker en rekke lokale og nasjonale banker å levere praktisk forbruksfinansiering. Få den bilen du ønsker på mye, og finne den rette finansiering til å kjøpe den. Instruksjoner
Bilforhandlere Finansiering
en

Ring forhandleren eller stoppe i å sikre at bilen er til salgs. Hvis det er, be om å se bilen og prøvekjøre den. Hvis du fortsatt ønsker å forfølge salget, finne ut om forhandleren tilbyr finansiering.
2

Be om å få finansiering tallene for bilen. Snakk med selger din om penger ned, ønsket månedlig betaling, lån sikt og renter. Hvis hun ber om å vurdere kreditt-rapporten for å fastslå en rate, fylle ut et kreditt program slik at du vet hvor mye du skal forvente for en bil betaling.
3

Gå over de estimerte tallene i detalj med selger for å sikre bilen passer ditt budsjett. Diskutere eventuelle prisforhandlinger under gjennomgangen. Spør selgeren å sende inn ditt kreditt søknad om lån godkjenning.
4

Gå over tallene på nytt for å sikre at den oppgitte rente, løpetid og betaling er nøyaktig når du er godkjent (forhandlere sende inn søknader elektronisk) , og angi et tidspunkt for å hente bilen. Hvis du ikke kommer til å finansiere gjennom forhandler eller kunne ikke skaffe finansiering, be om en kjøpers for å forfølge utenfor finansiering. En kjøpers ordre lister prising og relativ informasjon om bilen, som en långiver krever for den offisielle lånesøknad (ikke en preapproval).
Utenfor Finansiering
5

Gå til en lokal bank av preferanse for å søke om et lån. Du kan også finne en utlåner og sende inn en søknad på nettet, som kan vise seg verdig for subprime (eller dårlig kreditt) låntakere hvis subprime alternativene ikke eksisterer i ditt område. Fyll ut kreditt søknaden på nettet eller i person.
6

Vent preapproval din. Godkjenningsprosessen utenfor en bilforhandler kan ta opptil en uke. Hvis du ikke er godkjent gjennom banken du valgte, fortsette å prøve. Finn en co-signataren hvis du ikke kan få en godkjenning på grunn av dårlig kreditt, du umiddelbart på nytt til den fallende utlåner med en co-signataren
7

Kontakt forhandleren for å sette opp en tid og dag. å plukke opp bilen når lån er godkjent. Send inn din kjøperens bestilling, og legger til at bilen din forsikring, som utlåner krever bevis på dekning før du gir en sjekk. Signere alle dine bankavtaler, og få lån sjekk for giveren.
Vehicle Purchase
8

Ankomst til forhandleren for å plukke opp bilen. Din selger som vil få ditt bevis på forsikringen hvis finansiering gjennom forhandler. Gå rundt bilen, noe som gjør at det ser ut som det gjorde da du sist så den.
9

Registrer din motorvogn papirarbeid med forhandleren. Registrer låneavtaler hvis du brukte forhandleren for finansiering. Ellers hånd over dine lån sjekk.
10

Gå over bilens utstyrsnivå med selger en når papirene er gjort. Vent mens selgeren legger dine plater og registrering til bilen din før du reiser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94601.html

Previous:
Next:

auto finansiering