Hvordan skrive en bil Sponsorship Proposal

Bil sponsing hjelpe bilister, inkludert racing bilførere og innenlandske bileiere, finans kjøretøy kjøp og driftskostnader. Tilbyr bedrifter muligheten til å annonsere på bilen din i retur for finansiering kan hjelpe deg å gjøre en fortjeneste fra din bil utgifter. Det første skrittet for å få en bil sponsing er å skrive et forslag som dokumenterer hva du tilby potensielle sponsorer og hva du leter etter i retur. Instruksjoner
en

Tegn opp en kort liste over potensielle sponsorer og forskning sine virksomheter. Se etter lokale bedrifter som kjører aktive markedsføringskampanjer. De med en større markedsføringsbudsjett tendens til å være mer synlig og det vil være lettere å snakke med beslutningstakere ved å målrette lokale, snarere enn nasjonale, organisasjoner.
2

Skriv et kort sammendrag av forslaget i ikke mer enn 300 ord. Dette bør fokusere på hvem du er, hva du leter etter, hvorfor det er sannsynlig å dra målet ditt, og andre steder av interesse. Hold denne delen kort og fokusere på virksomheten fordeler til målet, for eksempel økt eksponering for lokale kunder.
3

Etablere sett av vilkår ved tre ulike prisområdene for å lage billig, mid- nivå og dyre alternativer. Definere klart hva hver prisnivået vil bringe for en potensiell sponsor, og hvordan de vil ha nytte av å sponse deg.
4

Skriv ned dine opplysninger om kjøretøyet, den fysiske sponsing området du tilbyr og engasjementet fra din side . For eksempel oppgi antall miles du forplikte seg til kjøring eller antall løp hvor du skal delta. Inkludere et bilde og detaljer om eventuelle eksisterende sponsoravtaler.
5

Angi ønsket lengde på sponsoravtalen, som vil betale for bruk av sponsorens logo, hvordan løse konflikter, og fornyelse eller oppsigelse alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94602.html

Previous:
Next:

auto finansiering