Hvordan finne verdien av en Cargo Trailer

Mange variabler gå inn å bestemme verdien av en last trailer, spesielt en brukt modell. Ser opp verdien av en ny trailer kan være så enkelt som å spørre en forhandler eller søke på Internett for produsentens veiledende pris (MSRP), men å beregne verdien av en brukt tilhenger innebærer en avveining flere faktorer, slik som tilstanden av tilhengeren , spesielle fasiliteter eller oppgraderinger, så vel som den fysiske plasseringen av tilhengeren. Instruksjoner
en

vite merke, modell og år av tilhengeren er viktig. Det skal føres opp på tilhengerens tittel eller eierskap papirer. Hvis ikke, kan en lokal trailer forhandler være nyttig.
2

Bestem hva traileren har blitt brukt til å frakte i fortiden. Forskjellige hengere kan brukes til å frakte forskjellige typer gods, så som møbler, varer eller husdyr. Den type og mengde last en trailer har gjennomført påvirker slitasje tilhengeren har opprettholdt og kan påvirke verdien.
3

Bruk en Internett-nettsted som NADA Guides eller MSP Trykk for å søke for verdien av en tilhenger. Denne nettsiden lar forbrukerne å slå opp verdien av nye eller brukte modeller, basert på merkenavn, modell, år og ekstra funksjoner.
4

Trekk fra mengden av eventuelle kjente reparasjoner eller vedlikehold problemstillinger fra verdien oppnås gjennom Trinn 3. Hvis du ikke vet om traileren trenger reparasjon, ta den med til et verksted for evaluering.
5

Factor tilhengerens kjørelengde i verdi. Mens de fleste cargo tilhengerens ikke har odometers, bør eieren har en idé om hvor mange miles tilhengeren har reist. Jo flere miles, jo lavere annenhåndsverdi.
6

Sammenlign verdiene oppnås gjennom trinn 3 til 5 for å online oppføringer på nettsteder som Horse Trailer World og ListATrailer.com. Dette vil gi liste prissammenligninger for lignende tilhengere og hjelpe deg å avgjøre om den relative verdien av tilhengeren. I tillegg gir ListATrailer.com du bla oppføringer basert på plassering. Dette kan være en viktig sammenligning verktøy, siden plassering kan påvirke trailer verdier.
7

Besøk en forhandler eller takstmann for en endelig estimert verdi, eller besøke to for en second opinion. Mens trinnene ovenfor vil gi deg en idé om en last trailer verdi, prøver å finne en trailer verdi på egen hånd kan være unøyaktig. Du kan også kontakte bransjeorganisasjoner som den nordamerikanske Trailer Dealers Association. Denne gruppen er å samle en database med trailer verdier og kan være i stand til å gi et verdianslag også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94604.html

Previous:
Next:

auto finansiering