Hvordan å refinansiere et High Mileage Bil

Refinansiering billån kan drastisk redusere dine månedlige utgifter. Bil lån er store utgifter satt på relativt kort løpetid (mellom 12 og 72 måneder). Redusere renten på et lån vil slippe renten vesentlig. Men hvis du har høy kjørelengde på bilen din, må du gjøre litt mer graving. Du trenger
eksisterende bil lån papirarbeid
Billån uttalelse
Verdi av bil
kjørelengde på bilen
Kreditt rapporten
Vis flere instruksjoner
1

Trekk en kopi av kreditt-rapporten. Du vil drastisk forbedre sjansene for å få en god auto refinansiere hvis du har utmerket kreditt. Se Ressurser for en gratis kopi av kreditt-rapporten. Du bør også betale for din Fico score - en tre-sifret tall mellom 300 og 850 som representerer din kredittverdighet. Utmerket score er over 720.
2

Finn ut den omtrentlige verdien av bilen. Se Ressurser for en link til Kelley Blue Book, den viktigste verktøy som brukes av långivere og forhandlere å nøyaktig verdi biler. Sammenligne verdien av bilen til nåværende lån utestående. Hvis du er "under vann", eller skylder mer enn bilen er verdt, vil du møte flere utfordringer.
3

Ikke påfør i banker og kreditt fagforeninger. Disse selskapene bare finansiere solide kredittrisiko - en høy kjørelengde bil er en dårlig risiko. I stedet vurdere finansieringsselskaper, for eksempel CitiFinancial og Capital One Auto. Påfør på disse selskapene og gi dine lån offiser med alle dokumenter i "hva du trenger"-delen. Dette vil fremskynde pre-godkjenningsprosessen.
4

vurdere refinansiering bilen inn i et hjem lån hvis du ikke er kvalifisert for noen auto refinansiere. Selvsagt kan du bare dra nytte av dette hvis du eier fast eiendom. Eksperter på Bankrate.com anbefaler ikke å pakke bilen til et hjem lån, men hvis du er desperat etter å spare penger på auto lån, kan dette være det eneste alternativet.
5

Vurdere refinansiering med et usikret lån, ikke en auto refinansiere. Hvis du ikke klarer å få auto finansiering og du har utmerket kreditt, kan du være i stand til å få en lav rente personlige lån for å nedbetale auto lån. Hjelpeutstyr fordelen her er at du vil få tittelen til bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94512.html

Previous:
Next:

auto finansiering