Hvorfor er på engangsutbetaling Protection Systems sabotasjesikker?

Bilforhandlere har funnet på engangsutbetaling beskyttelsessystemer for å være en god måte å sikre at deres kunder å foreta innbetalinger på tid. De forhandlere som bruker disse apparatene har funnet ut at de vanligvis ikke trenger å gå gjennom bryet med å repossessing en bil. Enheten har også hjulpet dem utvide sitt marked til å omfatte de som de ellers ikke ville gjøre forretninger. Hvordan fungerer de

Vanligvis er en på tid betaling beskyttelse system en liten svart boks med et tastatur å sparke i koden. Den er koblet til bilens elektriske ledningsnettet. Enhetene gir et varselsignal til kunden etter forfall av bilen betaling, ved å blinke et rødt lys, for eksempel, eller ved å kvitre. Utover en gyldighetsperiode på noen få dager etter at betalingen forfaller, gjør bilen ikke fungere. Når kunden gjør betalingen, gir giveren henne en kode for å sparke som stopper varselsignal eller starter bilen.
Trenger
p Med bruk av disse enheter, har bilforhandlere vært i stand til å gjøre forretninger med flere kreditt-utfordret kunder som de ikke ville ha solgt til tidligere. Med bruk av on-time betaling beskyttelse systemer, de er mer trygg på at kunden vil gjøre sine betalinger på tid, eller i det minste gjøre betalinger. Kundene kommer til å komme opp med penger når de innser at de ikke kan bruke sine biler ellers. Dette gjør forhandlere mer trygg om å utvide kreditt til disse kundene.
Sabotasje-prøvetrykk

For at forhandlere å være trygg på at kunden ikke vil savne hans betaling, disse on-time betaling beskyttelse systemer må være tamper-proof. På den tiden de går inn i avtalen, kjøpere vanligvis signere en avtale med forhandleren erkjenne tilstedeværelsen av på tid betaling beskyttelse enhet. De er også enige i å ikke tukle med enheten, og å returnere det til forhandleren etter at de er ferdig med å gjøre sine betalinger på kjøretøyet.
Beskytter

Enhetene har noen sikringstiltak for å sikre sikkerheten til kunden. Det ville være farlig hvis enheten skulle tas i bruk mens sjåføren var ute sent på natten i noen øde område, for eksempel. Enheten vil ikke utrydde en kjører motor. Og noen forhandlere har satt opp sine systemer skal aktiveres på 4 am,, en tid da det er sannsynlig at bilen vil være i kundens garasjen eller oppkjørselen. I en nødsituasjon, vil en midlertidig kode tillate bilen å kjøre for en ekstra dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94607.html

Previous:
Next:

auto finansiering