Hvordan få Auto finansiering for en bil som ikke er eid av en forhandler

Auto finansiering domineres av auto forhandlere - både private og kommersielle. Disse selskapene ofte partner med lokale og nasjonale finansiering enheter for å fremskynde vedlikehold til sine kunder. Det er imidlertid mulig å få en auto lån på en bil du kjøper fra en privat fest. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en ikke-dealer bil og bruke privat finansiering, er det viktig at du fyller alle eierskap overføringsprosedyrer riktig. Du trenger
Tittel for bil
Inntekt dokumenter, for eksempel paychecks og W2s
Vis flere instruksjoner
Non-forhandler bilfinansiering
en

Finn bilen som du håper å kjøpe. Du må være forpliktet til kjøp og selgeren må være forpliktet til å selge deg bilen før du begynner å søke finansiering. Pass på at kjøpesummen er godt innenfor din prisklasse.
2

Sjekk Kelly Blue Book verdien av bilen du håper å kjøpe. Dette er et verktøy du kan bruke når du begynner å forhandle fram en kjøpesum fra privat selger. Avhengig av tilstanden på bilen og miles, kan du slå ned prisen. Se Ressurser for KBB nettside.
3

Begynn forske auto lån långivere. De fleste store banker tilbyr billån, men du må ha utmerket kreditt. Det er viktig å vite status av kreditt før søknad om lån. Se Ressurser for hvordan å få en gratis kopi av kreditt-rapporten.
4

Ferdigstille en kjøpspris med privat selger. Få avtalen skriftlig - du ønsker ikke å reforhandle prisen etter at du har blitt godkjent for finansiering i en privat långiver
5

Bruk på minst 2-3 forskjellige långivere.. Gi alle långivere med din inntekt dokumenter slik at de kan alle pre-kvalifisere deg for lånet. På denne måten kan du se gjennom alternativene side-ved-side.
6

Inviter lånet offiser ut for å se bilen. De må gjøre dette for sivile formål. De kan være lurt å ta bilder av eventuelle skader, registrere kjørelengde og ta et bilde av bilen tittelen.
7

Godta ett lån tilbudet og få lån endelig godkjent. Du må kanskje gi ytterligere dokumentasjon - som bevis av eiendeler eller bevis på bilforsikring. Hvis du ikke allerede har bil forsikring, trenger du denne dekningen før signering av billån.
8

Inviter selger til lukking av lånet. Han eller hun må være til stede for å overføre tittelen til utlåner, som vil være den nye lienholder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94495.html

Previous:
Next:

auto finansiering