Hvordan Utsett en bil lån

Når du står overfor økonomiske utfordringer, kan en restrukturering eller justering være nødvendig for budsjettet. En måte å gjøre dette på er med en auto lån utsettelse. For å motta en utsettelse du må fullføre flere trinn. En utsettelse kan du hoppe over en månedlig betaling og gjøre det opp en gang i fremtiden. Utsettelse kan midlertidig fjerne trykket fra budsjettet og gjøre din økonomi mer håndterlig. Noen ganger kan du bruke pengene du sparer til å betale en annen gjeld. Instruksjoner
en

Ring samlinger avdeling for auto utlåner og la dem vite at du trenger en utsettelse. Finn ut hva de kvalifikasjoner. Noen banker eller långivere vil kreve at du har en nødssituasjon før du kan bli vurdert for en utsettelse. Hvis du ber om en ferie utsettelse, forespørselen kunne nektes. Du må kanskje ha gjort en viss betaling, kanskje ti, før du vil bli vurdert for en utsettelse. Forklar situasjonen din i sin helhet for å se om du kvalifiserer eller kan bli vurdert. Denne kvalifikasjonen kan variere fra utlåner til utlåner. Långivere har retningslinjer og tidsrammer for å forlenge utsettelse. Du kan få lov til å ha en utsettelse i en 12-måneders periode og to deferments innen en 5-års periode. Hver utlåner kan ha sin egen tidsramme for strekker deferments.
2

Vent til utsettelse skjema. Noen långivere vil trenge å sende deg en utsettelse skjema som du vil fylle ut med personlige opplysninger. De vil sende eller fakse utsettelse skjema til deg. Skjemaet skal være signert og datert. Signaturen gir utlåner tillatelse til å behandle utsettelse forespørsel. Det kan være et behandlingsgebyr som kan variere fra stat til stat.
3

Gi auto utlåner med all din personlige informasjon. Enten via faks eller mail skjemaet tilbake til utlåner. Du trenger ditt navn, lån og adresse. Noen långivere vil få en kreditt rapporten for å få et riktig bilde av den økonomiske situasjonen. Når all informasjon er innhentet, vil långiver ta en beslutning, som kan ta fem til syv dager.
4

Følg opp med långiver for å se om din konto har blitt godkjent for en utsettelse . Når du har blitt godkjent, vil lånet ditt bli forlenget i ytterligere en måned. Du vil være i stand til å betale ekstra utbetaling på slutten av lån sikt. Utlåner kan sende skriftlig bekreftelse på at utsettelse har blitt godkjent. Hvis du faller bak etter en utsettelse er ferdig, du er i mislighold, og utlåner kan ta tilbake bilen. Deferments ikke vises på kreditt rapporten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94494.html

Previous:
Next:

auto finansiering