Hvordan spare penger når du er blakk

Når det kommer til penger, å være blakk betyr at du trenger å være på et budsjett. Med mindre du er født inn i en familie hvor penger er ikke noe problem, må du lære å håndtere din økonomi og gjøre dollar strekningen. Penger kan være vanskelig å spare med boutgifter, regninger, og mange andre ting å betale for. Selv om det kan være tider når pengene er stramt, er det ting du kan gjøre for å spare penger uavhengig av din inntekt. Instruksjoner
en

Åpne en sparekonto, helst en som løper renten. Ha en viss mengde av hver lønnsslipp gå direkte inn på sparekonto og bruke resten av sjekken for regninger og andre utgifter. Det er viktig å betale selv først for å sikre at du ikke er helt blakk etter å ha betalt utgiftene dine. Hvis pengene ikke er i din brukskonto, vil du være mindre fristet til å bruke den.
2

slutte å kjøpe kaffe og lunsj hver dag på jobb eller skole. I stedet begynne å lage din egen kaffe og lunsj for å ta med deg. Du vil spare penger på kaffebarer og restauranter, som virkelig kan legge opp hvis du kjøper mat og drikke hver dag.
3

Buy i bulk. Produktene er vanligvis billigere når du kjøper dem i bulk og de vil vare lenger, slik at du ikke trenger å ofte gå tilbake til butikken for å erstatte produkter du har kjørt ut av. Prøv shopping i butikker som Sams Club eller Costco, som selger mange mat og husholdningsprodukter i bulk. Også vurdere å kjøpe store merkevarer i stedet for navn merkevare. Mange generisk eller store merkevare produktene er like god som de navn merkevare elementer. Begynn
4

bruke kuponger for å spare penger på produkter. Gjør det til en vane å klippe ut kuponger for elementene du bruker. Det kan ikke virke som mye, men de besparelser fra noen få kroner til noen få dollar vil legge opp. I tillegg til å bruke kuponger, se etter salget slik at du kan spare enda mer penger.
5

Bruk alternative metoder for transport. Sett opp en Carpool på jobb for å spare på gass. Hvis du får fem personer i Carpool, trenger du bare å kjøre bilen til jobb en gang i uken, og resten av uken vil du få en tur i Carpool. Hvis du velger å gjøre dette, være sikker på at du kan stole på folk som er i Carpool å plukke deg opp i tide slik at du ikke er for sent på jobben. Andre transport metoder inkluderer sykling, gåing eller ta offentlig transport.
6

Kutt ut unødvendige utgifter. Alle kjøper ting på impuls fra tid til annen, men hvis du er blakk og prøver å spare penger, må du stoppe impulskjøp og bare kjøpe det du virkelig trenger. Du bør sette opp et budsjett for alle utgifter og holde orden på hvor hver krone går. Skriv ut hvor mye dine regninger og nødvendige utgifter, som mat, husly og klær, koste hver måned. Finn billig ting å gjøre for underholdning. Snarere enn å gå til en arkade eller kino, har et spill kveld hjemme og se på filmer på TV eller leie en film.
7

Ikke åpne opp mye av kredittkort. Å ha mye av kredittkort kan føre deg til å gi til dine impulser til å kjøpe ting du ikke trenger. Tenk på regningen som kommer i slutten av måneden, som du vil til slutt nødt til å betale eller risikere å rote opp kreditten. I stedet har ett kredittkort som er for nødstilfelle bruke bare og prøve å betale kontant for alle dine andre utgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94435.html

Previous:
Next:

auto finansiering