Hvordan få finansiering for en Exotic Car

I dagens markedsøkonomi er det mulig å få finansiering for nesten enhver form for kapitalforvaltning oppkjøp, herunder kjøp av en eksotisk bil. Eksotiske bilfinansiering priser, som tilbys av boutique spesialitet långivere, kan være ganske dyrt. Det kan være mulig å få mer konkurransedyktige lånebetingelser for eksotiske biler ved hjelp av en alternativ låne strategi. Instruksjoner
en

Etablere kostnadsgrense for en eksotisk bil basert på hva du har råd, kontanter likviditet som du har tilgjengelig for en ned betaling og beløpet du kan betale i en månedlig betaling mot enhver gjeld som du pådrar.
2

Tenk tappe tilgjengelige midler som vil gjøre deg til å få bedre betingelser på finansiering og lavere renter av gjeld, i kraft, fra deg selv. Slike eiendeler kan omfatte hjemme egenkapital eller kontanter verdien av livrenter eller livsforsikring.
3

Shop for kredittvilkår og konkurransedyktig rente-finansiering for en eksotisk bil med spesialitet eksotiske-bil långivere notert på BuyClassicCars.com (se Resources nedenfor).
4

Sjekk med banken eller andre låneinstitusjoner der du har personlige eller forretningsmessige kontroll, til sparing og utlån kontoer se om de har finansiering produkter som ville passe din plan for å kjøpe en eksotisk eller spesialitet bil.
5

Omvendt de tradisjonelle rollene i prosessen med å søke om kreditt ved å få långivere til å konkurrere om muligheten til å finansiere bilen kjøpet.

6

skille mellom hva du vil, hva du trenger og hva du har råd til. Et alternativ til å betale den høye prisen for å finansiere en eksotisk bil er å vente et år eller to før du kjøper. Den ekstra tid og en god spareplan kan gjøre deg i stand til å betale penger for det meste av eller hele kjøpesummen.
7

Forhandle prisen på en eksotisk bil uten hensyn til finansieringsordninger. Som en generell regel, vil din evne til å få det beste finansiering avtale bli styrket av din evne til å få det beste tilbudet på bilens pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94425.html

Previous:
Next:

auto finansiering