Hvordan beregne restverdi på en bil

Når du leaser en bil, er betalingsbetingelsene forhandlet basert på restverdi, forventet markedspris på slutten av leieavtalen. Minste restverdi, som bestemmes av utleier sikrer et overskudd og tilsvarer den nye bilen minus alle betalinger med leietaker. Formler også eksisterer for å beregne restverdi. Du trenger:
Bil
leievilkår
Veiledende
Vehicle rangeringer
Market data
Vis flere instruksjoner
en

Spør din forhandler . Mange forhandlere annonsere restverdier benyttet for å beregne leievilkår. Selv om antallet ikke er trykt i en annonse eller på en kontrakt, kan svaret være tilgjengelig med en enkel telefonsamtale eller besøk.
2

Scan bruktbil oppføringer for et kjøretøy i den tilstanden du forventer din å være i ved ferdigstilling leieavtalen. Velg en foregående modell av bilen med lignende kosmetiske, mekaniske og kjørelengde egenskaper. Finn den opprinnelige MSRP av eldre modell og dele det med bruktbil pris for å fastslå at bilens andel restverdi, som vanligvis er den samme for bilen din.
3

Bruke formler etablert av fagfolk, finans og regnskap rådgivere og professorer. "Rule of 50" sier at etter 36 måneder og 50.000 km, har en bil som regel svekket seg med 50 prosent. En annen formel fastslår at en bil mister 20 prosent av MSRP når utgangspunktet kjøpt, deretter 10 prosent årlig for de første fire årene, og fire prosent hvert påfølgende år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94596.html

Previous:
Next:

auto finansiering