Hvordan unngå negativ egenkapital i Cars

Negativ egenkapital betyr at du skylder mer på bilen enn hva det er verdt. En annen populær frase for å beskrive det blir "opp ned" på billån. Det er en dårlig økonomisk posisjon til å finne deg i, så finn ut nå hvordan å unngå negativ egenkapital i biler. Instruksjoner
en

leve innenfor det betyr. Kjøpe en dyr bil med lite penger ned vil sale deg med heftig betaling for fem år og vil sannsynligvis finne deg selv i en negativ egenkapital situasjon nedover veien. Kjøp bare det du har råd til og lagre før du kjøper, slik at du har en rimelig forskuddsbetaling. Dette vil hjelpe deg å betale din bil raskere med lavere månedlige innbetalinger og unngå negativ egenkapital i bilen.
2

Innse at hvis du har for å finansiere en bil over en 5-års periode, aren du 't kommer til å være i stand til å bytte den i to eller tre år etter den neste store kjøretøy uten en alvorlig økonomisk hit. Forhandleren vil rulle inn i din nye bil lån mengden negativ egenkapital du skylder på den gamle. Men det vil bety høyere utbetalinger over en lengre sikt for deg, og du vil finne deg selv med negativ egenkapital på den nye bilen for en lengre periode.
3

Forstå at negativ egenkapital ikke bare kommer inn i bildet hvis du bestemmer deg for å selge bilen. Det er også en faktor bør du være involvert i en ulykke og bilen er totalvrak, eller hvis kjøretøyet er stjålet og ikke gjenopprettes. Forsikringsselskapet vil bare betale deg markedsverdi av bilen, som stadig depreciating fra øyeblikket du kjøre den av mye. Du kan finne deg selv fortsetter til mai månedlige innbetalinger på en bil som sitter i en søppelplass.
4

Lær som om du befinner deg i en situasjon hvor du er nødt til negativ egenkapital på bilen din for en periode, kjøpe gap forsikring. Dette vil forsikre deg for forskjellen mellom markedsverdi og hva du skylder på bilen. I noen tilfeller er dette forsikring som kreves for kjøp av kjøretøyet.
5

Finn at hvis du innser at du er i en negativ egenkapital situasjonen på bilen din, det er en billig løsning. Bare fortsett å kjøre bilen før lånet er helt betalt. Så full markedsverdi av bilen vil bli din for å bruke som en forskuddsbetaling når du bestemmer deg for å kjøpe en ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94420.html

Previous:
Next:

auto finansiering