Hvordan finansiere en fremkommelig kjøretøy

Folk som bruker en rullestol ansikt sliter med mobilitet og uavhengighet. Handicap-tilgjengelige biler er tilgjengelig, men de har høye prislapper. Finansiering en rullestol tilgjengelig kjøretøy er bare én måte å oppnå selvforsyning. Her er noen forslag for å finne måter å få deg på veien igjen. Du trenger
tilgang
Credit søknad
Handicap tilgjengelig kjøretøy
finansieringsordning
Vis flere instruksjoner
en

Utforsk alle alternativene, herunder kjøp av en ny eller brukt bil eller leasing en. Sjekk aviser, Internett og lokale bilforretninger etter den beste avtalen. Husk, er billigere ikke alltid det beste valget. Forskning selger, også.
2

Sjekk med din statens yrkesrettet attføring etaten om å få økonomisk bistand hvis kjøring er medvirkende til å sikre sysselsetting.
3

Canvas lokale sosiale tjenester og ideelle organisasjoner om tilgjengeligheten av tilskudd eller andre former for økonomisk bistand. Det kan være lurt å fokusere på de organisasjonene som er forbundet med din funksjonshemming. For å øke din sjanse for suksess satte forespørselen skriftlig.
4

Søk om planen for å oppnå selv Suksess (PASS) program. For å være kvalifisert må du være mottar en Social Security inntekt. PASS bistår deltakerne i å forbedre sin levestandard og anbefales for de som ikke er i stand til å skaffe finansiering via en nonprofit byrå. Hvis den blir godkjent, pengene for bilen din betaling utbetalt månedlig.
5

Kontakt din lokale Veterans Administration kontoret for å se om du er kvalifisert for offentlig støtte til å finansiere en rullestol tilgjengelig kjøretøy.

6

Skaffe konvensjonelle finansiering gjennom en bilforretning. Områder, for eksempel mobilityworks.com, spesialister på å hjelpe enkeltpersoner finansiere kjøp eller leasing av handikap tilgjengelige biler.
7

vurdere å heve penger selv ved å sponse pengeinnsamlingen hendelser. Rekruttere din familie, venner og lokale bedrifter for å støtte din innsats.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94417.html

Previous:
Next:

auto finansiering