Slik fjerner du en Lien Holder Fra en tittel ved California DMV

Hvis du fikk et lån for å kjøpe bilen, vil tittelen til bilen være i besittelse av lien holderen, eller utlåner som ga deg lån, før det er nedbetalt i sin helhet. Når du har gjort den endelige betaling på bil lån, vil du være i stand til å overføre tittelen til ditt navn, noe som vil gjøre deg den nye juridiske eieren av kjøretøyet. I California, tar det bare en enkelt tur til DMV for å gjøre denne endringen. Instruksjoner
en

Vent til du mottar tittelen i posten fra lien holderen etter at du har betalt ned lånet. Tittelen må enten være undertegnet av lien holderen på den angitte linjen eller være ledsaget av en av følgende: en offisiell Lien Fornøyd Form, en fullført Søknad om Duplicate Tittel som er signert og attestert av lien holder, eller en offisiell uttalelse på lien innehaveren brevhode som beskriver bilen og indikerer at lien er oppfylt og de har ingen ytterligere interesse i bilen. Når du mottar tittelen, har du 30 dager på å fjerne lien innehaverens navn på DMV.
2

planlegge en avtale på DMV ved å ringe (800) 777-0133 eller ved hjelp av California DMV elektroniske avtaleplanlegger. Hvis planlegging på nettet, må du velge kontor du ønsker å besøke, indikerer hvilken type virksomhet du trenger for å gjennomføre, og oppgi navn og telefonnummer.
3

Besøk din lokale DMV kontor på tidspunktet for avtalen. Ta med bilen tittel og eventuelle attestert skjemaer som går med det. Du må sende inn tittelen til DMV og betale gjeldende avgift, slik at eierskiftet kan tas opp. Per dato for offentliggjøring, til kostnaden overføre en tittel til et annet navn er $ 15.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94615.html

Previous:
Next: No

auto finansiering