Hvordan finne hvem som Holder en Lien på en tittel

Liens beskytte kreditorer ved lovlig tillate repossessions og hindre uautoriserte salg av sivile. I tilfelle av auto kjøretøy, er heftelser vanligvis lagt inn av utlån byråer som finansierte kjøp eller refinansiering av kjøretøyet. Selv om disse heftelser fungere som forsikring for lån, kan de opprette byrder for bileiere som må arbeide med lien innehaveren å arrangere bilsalg og forsikring kompensasjon, i tilfelle skade på bilen. Heldigvis, finne lien holderen på et kjøretøy tittel er lett siden føres ved Department of Motor Vehicles i staten der bilen er registrert. Du trenger
Kjøretøy tittelen
Vis flere instruksjoner
en

Finn den fysiske papiret tittelen hvis du har den i besittelse (bilen må være registrert i Kentucky, Maryland, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, New York, Oklahoma, South Dakota, Wisconsin eller Wyoming for at dette skal være mulig).
2

Kontakt Department of Motor Vehicles (DMV) i staten hvor kjøretøyet er registrert og be om en kopi av tittelen (hvis det i en av statene som er oppført i trinn 1). Dette kan kreve besøker DMV i person, fylle ut skjemaer, og /eller betale en avgift. Finn den delen av tittelen som heter "lien holderen."
3

Spør DMV som lien holderen er at de kan ikke gi deg en kopi tittelen på grunn av lien. Kun de statene som er oppført i trinn 1. tillate eiere å holde bilen tittelen hvis det er en lien holder oppført.
4

Kontakt børsnoterte lien holderen for ytterligere henvendelser om lien.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94614.html

Previous:
Next:

auto finansiering