Hvordan finansiere en ny kirke Buss

Når kirker trenger å transportere mange mennesker til ett sted, vender de seg til en buss. Oftest som er en mindre, skole-type buss, men noen større kirker egne busser som ligner på en Greyhound-stil buss. Busser transport barn til søndagsskolen, leirer, ferie bibelskolen og andre aktiviteter. Kjøpe eller leie en buss er en stor økonomisk satsing for en kirke og bør studeres nøye før en forpliktelse. Instruksjoner
en

Forbered kirkemedlemmene flere uker i forveien ved å fortelle dem at kirken trenger å kjøpe en buss og ber dem om å vurdere å bidra til det. Gi detaljer om behovene og fordelene til kirken. Når uken for den spesielle tilbudet kommer, spør kirkens medlemmer til å gi en engangs gave for forskuddsbetaling, og et løfte om å gi ut over den normale gi en gang i måneden til en spesiell buss fond.

2

Bestem hvor mye penger du har til en forskuddsbetaling. Jo større beløp, jo mer fleksibel du kan være på lengden på kontrakten og det månedlige beløpet du skylder. En større forskuddsbetaling kan tillate deg å forhandle for en større buss eller en med flere statister og likevel holde seg innenfor den ønskede månedlige budsjett.
3

Etablere et rimelig budsjett for den månedlige betaling og vedlikehold av bussen basert på de løfter. Sørg for å legge inn elementer som drivstoff-og forsikringskostnader. Hvis de pantsatte beløpet mangler, gi beskjed kirkens medlemmer og fortsette å godta løfter frem de nødvendige midler er nådd
4

Forbered et regneark viser begge sider av økonomiske bildet:. De forventede kostnader, og anslått løfter. Å ha dette hjelper vise bussen forhandler og penger utlåner at du er en seriøs kjøper og at du har tatt de nødvendige skritt for å ha penger til kjøp og kontrakt.
5

Arbeid med en kirke buss forhandler som vil hjelpe deg å finne rett buss for hvor mye penger du har tilgjengelig. Er i konstant endring, og både nye og brukte busser kommer inn i markedet hver dag. De fleste kirkelige buss forhandlere har relasjoner med lånegivere som spesialiserer seg i å jobbe med kirker. Dette kan hjelpe hvis du ikke har en lokal bank for å låne.
6

Forskning eventuelle buss for å bestemme anslått vedlikehold og andre kostnader. Hvis kostnadene er høyere enn du forventet, kan din økonomiske budsjettet ikke være nok, og du kan ha til å revidere planene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94612.html

Previous:
Next:

auto finansiering