Hvordan få 0 prosent finansiering på en ny bil

Mange bilprodusenter støtte deres forhandlere innsats for å flytte ny bil inventar etter markedsføring 0 prosent finansiering på nye biler. Långivere generelt tilbyr de beste kreditt vilkår og renter til låntakere med høyeste kredittverdighet - vanligvis et sted i størrelsesorden 680 og 720. Instruksjoner
Forbedre berettigelse ved å styrke ditt Credit Rating
en

Spør point-blank, om nødvendig, for å finne ut det punktet hvor en lavere kredittvurdering vil diktere at du får mindre gunstige kredittvilkår og renter.
2

Maksimer dine sjanser til å kvalifisere for en bilforretning beste finansiering avtale ved å skaffe en kopi av kreditt-rapporten på forhånd og sikre at kreditt-score er minst i 680-720 range.
3

Forbedre din kreditt score ved å rydde opp eventuelle feil og feilsøking problemer på kreditt rapporten.
4

vurdere tilbake til en produsent, spesifikk forhandler eller utlåner som du har kjøpt og finansiert tidligere biler, som denne historien kan legge peker på beregning av din kreditt score.
Få 0 prosent finansiering Når det er den beste Deal

5

Gjør regnestykket selv å sammenligne kjempebra hvis en bilforhandler tilbyr deg et valg mellom en kontant rabatt og en nei-interesse eller under markedsrente lån. Ved å bruke hele lump sum kontanter rabatt til forskuddsbetaling, kan du spare mer enn du ville gjort med ingen interesse finansiering.
6

Kontroller at 0 prosent finansiering avtale som du forhandle om en ny bil dekker hele lånets løpetid, ikke bare det første året.
7

Få det skriftlig. Du kan forhandle grunnleggende auto lån med en selger, men avtalen er ikke satt i stein før du har en endelig finansiering kontrakt fra giverens økonomi kontor. Mange bilkjøpere finne det fordelaktig å snakke med giverens økonomi person i begynnelsen snarere enn slutten av prosessen.
8

Les og følg med liten skrift på en bil finansiering avtale. Vær oppmerksom på "fangsten" som muligheten for at en enkelt sen betaling kan utløse en høyere, straffende rente.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94429.html

Previous:
Next:

auto finansiering