Hvordan få en co-signataren for bilfinansiering

Ulike årsaker kan motivere bilkjøpere til å søke medundertegnere for å få bilfinansiering. Når en person bare starte opp i voksen alder får en co-signataren for sin første nye bil kjøp, kan det være en god måte for den unge til å begynne å etablere kreditt, forutsatt at lånet er håndtert forsvarlig. I mange andre tilfeller kan en låntaker være bedre å bo innenfor hans individuelle budsjett. Instruksjoner
en

Ordne for en co-signer før du kommer til bilforretning, siden co-signer ordning er først og fremst mellom deg og co-signataren.
2

Vurder å be en forelder eller annen slektning til å fungere som en co-signataren hvis slike økonomiske problemer vil ikke altfor byrde ditt forhold med denne personen.
3

Forvent at alle potensielle co-signer vil ønsker å engasjere seg i en ærlig diskusjon med deg om eventuelle muligheter for mislighold. De fleste voksne er klar over at de fleste av co-signerte lån ende opp med å bli betalt av co-signataren, og det er naturlig for en co-signataren å ønske å beskytte sine interesser.
4

Les liten skrift nøye på noen låneavtale som involverer en co-signataren. Noen forpliktelser som du kanskje ønsker å gjøre til din co-signataren, for eksempel hvilke vilkår co-signataren ville bli holdt skadesløs, kan bli motsagt av kontrakten som deg og co-signataren må logge deg på for å skaffe finansiering.

5

Hold de ulike saker som involverer en co-signert lån separat. Din utlåner bør ikke nødvendigvis kreve en høyere rente fordi du har en co-signataren. Hvis noe, bør det co-signataren er god kreditt kvalifisere deg for en bedre rente.
6

Skaff en bestemmelse skriftlig, om mulig, å tillate deg å fjerne co-signataren fra din bil-finansiering merke etter en viss periode hvor du har gjort alle månedlige innbetalinger på et riktig grunnlag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94428.html

Previous:
Next:

auto finansiering