Om Balloon Betalinger i Auto Finansiering

Få mennesker kan gjøre en bil kjøp uten finansiering, og det er flere tilgjengelige alternativer. Auto finans alternativene inkluderer leieavtaler, avdrag salg og ballong-note finansiering. Ballong-note finansiering ligner på en bil lease i at kjøperen gjør regelmessige månedlige innbetalinger på bilen for en fast periode. Varigheten av kontrakten er vanligvis fra to til fem år, med en balanse eller "ballong" betaling resterende ved utgangen av perioden. The Balloon Antall

Ballongen beløpet beregnes av finansinstitusjonen og er basert på balansen av prisen etter månedlige innbetalinger og forventet markedsverdi av bilen på den tiden. Ballongen beløpet ikke tiltrekke skatt, som skatten på den fulle salgspris er bygget inn i den månedlige utbetalinger, mens med en leieavtale kjøperen betaler skatt kun basert på den månedlige betalingen beløp.
Fordeler
med

Fordeler med ballong-note finansiering inkluderer ingen forskuddsbetaling og månedlige utbetalinger opp til 30 prosent lavere enn en tradisjonell avdrag salg, siden en del av bilens salgspris er "utsatt" til slutten av kontrakten . En annen fordel er eierandel på bilen. På slutten av avtalen, eier du den egenkapitalen som du har betalt for. Dette gir deg muligheten til å selge eller bytte bilen i når som helst, så lenge du betale det utestående beløpet av bilens pris - en annen fordel sammenlignet med en leieavtale der du eier ingenting på slutten av semesteret. I motsetning til en leieavtale, betyr ballong-note finansiering ikke pålegge restriksjoner på kjørelengde eller tilstanden av bilen på slutten av kontrakten.

Ulemper

Siden skatt på hele salgsprisen er bygget inn i den månedlige utbetalinger, de er litt høyere enn betalinger på en leieavtale ville være. Men på slutten av begrepet ikke betales skatt på ballong betaling, som det har blitt betalt. Månedlige utbetalinger dekke en høy andel av interesse og en nedre del av bilens salgspris.
Alternativer på slutten av kontrakt

Ved utgangen av perioden, kan du gjøre ballongen betaling og holde bilen, betale den og selge eller bytte i bilen, eller refinansiere det utestående beløpet for en ytterligere avtaleperioden. Alternativt kan du velge å ikke betale, og returnere bilen til finansieringsselskapet.
Finne Balloon-Note Finansiering

Denne typen auto finans er gjort av bilprodusenter som Ford Motor Credit og Chrysler Credit som finansierer salget av nye biler i huset. Noen av de større bankene også tilby muligheten. De finansielle planer har navn som "Smart Buy" og "Fixed Value" og du bør lese kontraktene nøye, som i noen tilfeller er det ikke klart at en ballong betaling er nødvendig til slutt. Sjekk antall og verdi av alle betalinger og hvis det ikke er angitt nøyaktig hva mengden av den siste betalingen er, be om avklaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94613.html

Previous:
Next:

auto finansiering