Hvordan returnere en ny Finansiert Bil

Kjøpers anger , som er anger følte etter å gjøre en stor billettkjøp , kan påvirke noen ny bil kjøperen . En kjøper kan få bilen hjem og innser at han ikke har råd til å gjøre betalinger , eller at han trenger penger til noe annet. I noen tilfeller , tilbake en finansiert bil er et alternativ. Du må nøye undersøke kontrakten for å finne ut om du kan returnere bilen . Gjennom disse trinnene for å hjelpe deg å gjøre akkurat det. Du trenger
Kopi av kjøpekontrakten
Vis flere instruksjoner
en

lest din kjøpekontrakten helt. Noen forhandlere lar deg 24 timer å returnere bilen , hvis du ombestemmer deg . Hvis du ikke kan returnere bilen i det hele tatt , sier kontrakten som regel det.
2

Ta bilen tilbake til forhandleren innenfor det tillatte tidsramme. Ta med nøkler, kopier av alle papirene og den manuelle av bilen . Ikke kjør bil overdrevet før du returnere det og prøver ikke å få det skitne .
3

Slå nøklene tilbake over til forhandleren . Fyll ut alle nødvendige papirene for å fullføre avkastning, inklusive papirene for ugyldig lånet. Giveren kan sette deg i kontakt med banken direkte , i så fall må du ringe dem og bekrefte retur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94588.html

Previous:
Next:

auto finansiering