Slik Clear en Auto Title

En auto tittelen dokumenterer alle panthavere som har bånd til eierskap av et kjøretøy. Når et kjøretøy er finansiert , er tittelen på bilen holdt av en bank eller lån selskapet . Eventuelle panthavere vil bli oppført på tittelen som finansielle forpliktelser , og dette gir dem rettslige krav til kjøretøy så lenge de heftelser er til stede . Fjerne en auto tittel fjerner alle panthavere og gir tittelen innehaveren av kjøretøyet klare eierforhold . Fjerne lien holdere kan gjennomføres med riktig dokumentasjon . Instruksjoner
en

Sikre at alle panthavere har gyldige krav på kjøretøyet. Kontakt banken eller lån selskapet og verifisere payoff beløpet. Utbetalingen Mengden varierer over tid på grunn av påløpte renter og eventuelle gebyrer, så får en lønn dato som dekker tilstrekkelig tid til å foreta betalingen .
2

Send inn betaling til lånet eller banken med en betalingsmetode som kan spores. Sikre en kvittering er gitt for å være sikker på at betalingen ikke kan påklages . Kontakt lien innehaveren å sikre betalingen er lagt til balansen og lånet har blitt oppfylt.
3

brevet som ble sendt fra lien holderen og tittelen som sier underlagt lien til din lokale avdeling av motorkjøretøyer kontoret. Hvis en bokstav ikke er mottatt fra lien holderen , sørge for at hele saldoen er betalt på bilen . DMV vil gi en klar tittel som sier at bilens eier er den eneste innehaver av denne bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94598.html

Previous:
Next:

auto finansiering