Hvordan få en Lien Slipp for Vehicle Tittel i Maryland

Hvis du kjører en finansiert kjøretøy, er du ikke teknisk eieren før bilen er nedbetalt og lien (en midlertidig) er utgitt. Den faktiske eieren av bilen tittelen er selskap eller innretning som du brukte til å få et lån. Ofte er utlåner en bank eller kredittkort union, men kan også være forhandleren der du kjøpte bilen. I staten Maryland, blir alle kjøretøy tittel overføringsforespørsler håndteres og behandles av Maryland Motor Vehicle Administration (MVA). Instruksjoner
en

betale ned lånet i sin helhet. Du er ikke kvalifisert til å få en lien utgivelse fra långiver din hvis du har en gjenværende saldo på lånet ditt. Du kan ikke selge, overføre eller sende et kjøretøy med en eksisterende lien hold.
2

Ring din utlåner og opplyse dem at du skal be om din bil tittel og at du trenger din lien å bli utgitt. Hvis du ikke er i stand til å ta kontakt med utlåner på egen hånd (for eksempel hvis du er ute av landet eller dårlig) du kan ha noen handle på dine vegne, ved hjelp av en fullmakt. Den personen du tildele en fullmakt kan signere juridiske dokumenter og håndtere din økonomi.
3

Gå til Maryland Motor Vehicle Administration nettsiden og klikker på linken med Security Interest Filing (form # VR-217). Skriv ut skjemaet og send en kopi til din lien holder sammen med en sjekk på $ 20 behandlingsgebyr (laget ut til MVA). Instruere lien holder å fylle ut skjemaet i sin helhet og til post, sammen med kjøretøyet tittelen, til følgende adresse: Maryland Motor Vehicle Administration, 6601 Ritchie Highway NE, Glen Burnie, 21062 MD
fire.

Be om et signert brev fra utlåner som sier din lien har blitt gitt ut om du har betalt ned lånet og kjøretøyet er registrert ut av staten. Sende dette brevet til MVA (samme adresse som ovenfor) eller gå på MVA i person til å sende brev og betale $ 20 behandlingsgebyr. Du vil bli sendt bilen tittelen i posten i løpet av noen uker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94605.html

Previous:
Next:

auto finansiering