Hvordan kvalifisere seg for bilfinansiering

Auto finansiering er den vanligste måten å kjøpe en bil. Ved hjelp av auto finansiering, kan man kjøpe en bil man ikke kan betale for direkte. Tross alt, det er ikke så mange mennesker som mulig foran tusenvis av dollar på en gang. Men det er noen ting du bør vite om auto finansiering som vil gjøre prosessen raskere og enklere. Du trenger:
Kreditt score
Nedbetaling
Informasjon om trade-in (valgfritt)
Bevis på bosted
ansettelsesbevis
Bevis på forsikring

Vis mer Instruksjoner
Finansiering en bil
en

Finn din kreditt score. Ved å vite hva kreditten din poengsum, kan du unngå å ha den forhandleren belaste deg for mye eller bankene å bruke for mye interesse for lånet ditt. Å vite om du har en god eller dårlig kreditt scorer kan påvirke hvor du handler for en bil i tillegg. Hvis kreditt score er høy, er enhver forhandler et godt valg. Hvis kreditt score er lav, er en garantert kreditt godkjenning sted mer sannsynlig å finansiere deg enn en tradisjonell forhandler.
2

Samle all informasjonen og forskuddsbetaling før du går til forhandleren. Dette vil bidra til å begrense bortkastet tid går frem og tilbake mellom hjem og forhandleren for å samle de nødvendige opplysninger som kreves for lånet ditt.
3

Finn en rimelig bil som passer din livsstil . Sørg for å prøvekjøre bilen, fordi det er mange biler som ser bra ut, men når du kjører dem, finner du ting om dem du ikke liker. Dette gjelder spesielt når du går fra en type bil til en annen, for eksempel fra en coupé til en kombikupé.
4 p Hvis tiden tillater det, har alle brukte biler kontrolleres av en autorisert mekaniker. Carfax og andre kjøretøy historie rapporter kan også kontrolleres ved hjelp av bilens kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN). Dette vil begrense mulighetene for å kjøpe en sitron og la deg få vite hvilke problemer bilen har hatt tidligere. En pen bil med en stor liste over problemene vil være mer trøbbel enn det er verdt.
5

prute prisen på bilen. De fleste forhandlere forventer kundene å forhandle prisen ned, og dermed prisen på bilen høy. Hvis forhandleren er villig til å rikke på prisen, forsøke å få noe slikt som et reservehjul eller en bedre garanti. Det er også en god idé å se om forhandleren tilbyr utvidede garantier på brukte biler.
6

Når et kjøretøy har blitt valgt, vil selger bistå deg med alle papirene som må fylles ut for å få bilfinansiering. Denne prosessen skal være raskt og enkelt hvis all informasjonen har blitt registrert tidligere. Det er enda noen forhandlere som har tegnet og drive lån, der bare å ha en god kreditt score og en viss mengde ned er nok til å kjøre ut av forhandler på under en time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94490.html

Previous:
Next:

auto finansiering