Kan jeg returnere en bil innen tre dager ?

Før du kjøper en bil , sjekk med din statens forbruker- beskyttelse byrå eller riksadvokatens kontor for å bestemme tilbakebetaling regelverket for staten. Det finnes en rekke faktorer å ta hensyn til. Avbestilling Law

Mange forbrukere tror at hvis du kjøper en bil og returnere det innen tre dager . har du rett til refusjon . Dette er vanligvis ikke tilfelle, Virginia loven fastslår at det ikke er rett av tre- dagers returrett på en bil kjøp. California sier at med mindre du kjøper en kansellering alternativ fra forhandler, er det ingen angrefrist .
Lemon Law

Før du kjøper en bil , bli kjent med sitron lovene i staten . For eksempel sitron lov i California sier at produsenter av nye biler må gi en garanti for å dekke alle reparasjonskostnader i garantiperioden .
Utdanne Yourself
< p > Du bør lære en rekke terminologier før du kjøper et kjøretøy. Disse inkluderer " Monroney Sticker Price ", som er grunnprisen pluss produsentens valg , og "dealer klistremerke pris ", som er den Monroney pris pluss noen alternativer er lagt til av forhandleren. "Base pris" er rett og slett prisen på bilen uten noe ekstra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94600.html

Previous:
Next:

auto finansiering