Hvordan kjøpe en bil raskt med dårlig kreditt

Det er to skoler med tanke når man ser til å kjøpe en bil raskt med dårlig kreditt. En skole med tanke er å kjøpe bilen direkte, utenom kredittinnvilgelse helt. Den andre skolen av tanke omfatter skaffe finansiering for bilen, som ikke hjelpe kreditt score hvis du er i stand til å ha råd til betalinger på bilen. Du trenger
penger for en ned betaling eller kjøp
tittel eller regning for kjøp av kjøretøy som handles i (eventuelt)
ansettelsesbevis, betale spire
bevis på bosted, strømregning
Bevis på forsikring
Vis flere Instruksjoner
stegene for å kjøpe en bil
en

Spar opp penger for en ned betaling eller en rett kjøp av bilen. Mengden av penger som trengs varierer for bilen blir kjøpt, men $ 1000 er vanligvis bedt om.
2

Vær forberedt med all informasjon som kan være nødvendig for å finansiere. Dette inkluderer en tittel eller informasjon om et kjøretøy som blir omsatt i (hvis trading en i), penger for en ned betaling, ansettelsesbevis, bevis på bosted, og bevis på forsikring. Dette vil kutte ned på tiden hos forhandleren hvis alt er satt opp på forhånd.
3

Finn en forhandler som garanterer finansiering for de med dårlig kreditt score. De fleste av disse forhandlerne annonsere deres evne til å få omtrent hvem som helst et lån. Disse forhandlerne ofte annonsere i avisen og henge løpesedler og tegn rundt sin mye.
4

Finn en bil som er lett rimelig og er i god stand. Ofte er disse kjøretøyene er brukt, selv om nye er tilgjengelige. Sørg for å få et kjøretøy historie rapport om hvilken som helst brukte kjøretøy.
5

Forhandle for å se om giveren kan arbeide i en garanti eller selge en opp foran. Mange forhandlere arbeider med garanti selskaper for å bidra til at kunden kan betale for kjøretøy reparasjoner og vil ikke falle inn i standard på grunn av eierkostnader. Mange forhandlere arbeider også i planlagt vedlikehold for at bilen skal holde den kjører godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94489.html

Previous:
Next:

auto finansiering