Leasing vs Kjøpe Kjøretøy

Det er viktig å være en smart og utdannet forbruker før vi går inn i et kjøretøy lease eller lån, slik at du ikke registrere deg for en dårlig avtale, og ender opp med å tape mer enn du forhandlet for. Bilen leasing og kjøpe markedet er full av komplisert finansiering sjargong og ekstra avgifter som ikke gir mening, så arm med fakta og tall før du begynner å forhandle med en rappkjeftet bilforhandleren. Funksjon

Mens leasing et kjøretøy finansierer bruk av den, kjøpe et kjøretøy finansierer kjøpet av det. Leasing gjør det mulig å kjøre en bil uten å eie den, og betale for bare den delen av kjøretøyet som du bruker over leieperioden, vanligvis mellom to og fire år. Kjøpe et kjøretøy betyr å betale for hele kostnaden av kjøretøyet via en bil lån og lage månedlige utbetalinger over flere år.
Fordeler

Down betalinger behøver ikke gjøres på leide biler og leasebetalinger er om lag 30 til 60 prosent lavere enn lån betalinger. En leide bilen kan returneres for en nyere bil hvert par år, eller du kan velge å kjøpe den ut. Kjøpe et kjøretøy bygger direkte eierskap egenkapital.

Hensyn

De fleste leieavtaler begrense antall miles som kan settes på et kjøretøy i løpet av perioden, og ytterligere kostnader kan pådra seg hvis du går over. Ytterligere kostnader kan påløpe hvis du sier et kjøretøy lease tidlig. Månedlige utbetalinger er vanligvis mye høyere for innkjøpte biler enn de som er utleid, og noen opplever seg selv på grunn mer enn bilen er verdt så det svekker seg i verdi i løpet av lånet.
Kostnader

Leasing en bil innebærer up-front kostnader, for eksempel et refunderbart depositum, den første måneden betaling, registrering, skatter og, i noen stater, en kapitaliserte kostnadsreduksjon. Kjøpe et kjøretøy krever forskuddsbetaling eller handel med et annet kjøretøy. Moms, registrering avgifter og renter er rullet inn i nye bilen lån, typisk over fire eller flere år, og består av hovedstol og renter.
Misforståelser

Kjøpe et kjøretøy før slutten av en leieavtale er alltid dyrere enn hvis bilen ble kjøpt fra get-go. "Gap" forsikring, som betaler forskjellen mellom et kjøretøy er verdt versus hva som er owed hvis den blir stjålet eller var, er nesten alltid tilgjengelig i en leiekontrakt, men ikke i en bil lån, og er uoverkommelig dyrt hvis kjøpes separat. Du trenger ikke å kjøpe en utvidet garanti hvis du ikke føler det er nødvendig, selv om du blir presset til å gjøre det av en skruppelløs forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94536.html

Previous:
Next:

auto finansiering