Ontario Hybrid Insentiver

Den kanadiske provinsen Ontario har hjulpet tidlige brukere av hybrider siden 2001. I juli 2010 startet Ontario regjeringen en ny incentivordning for forbrukere kjøper en plug-in hybrid elektrisk eller batteri-drevet bil. Insentiv gjelder bare for nye biler. Organisasjoner samt enkeltpersoner kan søke, men det er en grense på fem søknader i året. Opsjonsprogrammet er en del av Ontario plan for en i hver 20 biler på veien til å bli en hybrid av 2020. Kjøretøy Definition

Kjøretøy inneholder et batteri som lagrer strøm kommer i to typer: den konvensjonelle hybrid elektrisk kjøretøy (HEVs) og hybrider som kobles i det elektriske nettet kjent som phevs og bevs. Disse forkortelsene står for plug-in hybridbil og batteri elektrisk kjøretøy. Disse to biltyper har større kapasitet enn den konvensjonelle hybrid og bare disse typene er kvalifisert for incentiver mellom $ 5000 og $ 8500 i kanadisk valuta.
Kjøretøy Kvalifisering

phev og BEV biler kjøpt etter 1. juli 2010, er kvalifisert for stipend, forutsatt at de er også i stand til å bli kjørt på en motorvei. Mengden av incentiv gis avhenger av batteriets lagringskapasitet. For eksempel er incitament betaling for en hybrid med en 4kWh (kilowatt-time) batteri $ 5000, mens en bil med en 17kWh batteri kvalifiserer for $ 8500. Konvensjonelle hybrider, hybrid konverteringer og andre typer elektriske biler kvalifiserer ikke for incitament. Tesla Roadster og Smart fortwo Electric Drive er to av de støtteberettigede fabrikater.
Leide bil Insentiver

Insentiver er også gitt til organisasjoner eller enkeltpersoner som foretrekker å lease en hybridbil. Mengden av insentiv betalte gjelder lengden på leieavtalen og om leieavtalen er for personlig eller flåte bruk. For eksempel er incentiver 33 prosent, 66 prosent og 100 prosent gitt for 12 -, 24 - og 36-måneders personlige kjøretøy leieavtaler. Prosentandelen angår andelen av den fulle incitament hvis personen kjøpte bilen. Flåtekjøretøy bare motta et incitament hvis bilen er leaset for minimum 36 måneder, da en 100 prosent insentiv er gitt.
Eier Kvalifisering og betalingstjenester

eiere må registrere og plate sine biler i Ontario i minst 12 måneder for å kvalifisere for incitament. Dersom et kjøretøy er kjøpt utenfor Ontario, kan eieren bare gjelde for incitament hvis hun registrerer kjøretøyet for første gang i Ontario. En bil forhandler kan søke om insentiv på vegne av kunden, eller bileieren kan sende inn en søknad til Ontario Ministry of Revenue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94608.html

Previous:
Next:

auto finansiering