Hvordan få finansiering for en Classic Car

Enten du vurderer kjøp av en klassisk bil som en investering element, et transportmiddel eller en litt luksuriøs, men velfortjent belønning for et godt liv levd, er det nå mulig å få finansiering for kjøpet. Selv om finansiering kan øke kostnadene for en klassisk bil betydelig, kan finansiere en klassisk bil kan du kjøpe det nå heller enn å vente et år eller to før du kan bedre råd til det. Instruksjoner
en

Bestem hva du har råd til kjøp av en klassisk bil før du søker finansiering, enten som et engangsbeløp eller som månedlige betalingen.
2

Tenk venter et år eller to for å skaffe seg en klassisk bil hvis det betyr at du ikke trenger å få finansiering. Heftig månedlige utbetalinger kan overdøve din glede av en dyrebare besittelse, eller tvinge deg til å jobbe så mye å gjøre betalinger som du har ikke tid til å nyte bilen.
3

Bruk listen av låneinstitusjoner til BuyClassicCars.com å identifisere långivere som gir finansiering for klassiske biler og andre spesielle kjøretøy (se Resources nedenfor).
4

Velg bilen du ønsker å kjøpe og bestemme den sannsynlige prisen som du vil være i stand til å forhandle frem en avtale.
5

Søk elektronisk til en eller flere av de nevnte låneinstitusjoner å få en klassisk bil kjøp lån. Mengden av finansieringen at du vil kunne få vil være basert på utlåner fastsettelse av markedsverdi av bilen som du prøver å få finansiering.
6

Vurdere alternative lån strategier for å finansiere en klassisk bil, for eksempel låne mot hjemme egenkapital eller en pensjonsordning som et helt liv forsikringspolise. Slike lån kan tilby gunstigere rente enn långivere som spesialiserer seg i å finansiere klassiske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94423.html

Previous:
Next:

auto finansiering