Slik finner du ut Avskrivning av et kjøretøy

Nøyaktig beregning bilens avskrivningskostnader kan være viktig om du prøver å få en god ide om hvordan du kan kreve avskrivninger på en selvangivelse eller bare prøver å finne ut hva en god salgspris kan være . Kjøretøy avskrivninger kan beregnes ved hjelp av akselerert avskrivninger faktorer. Dette faktum gjør det utfordrende å finne ut frekvensen av avskrivninger av kjøretøyet. Du kan bestemme mengden av avskrivninger av kjøretøyet ved å samle litt informasjon om det og utnytte tilgjengelige ressurser på Internett. Instruksjoner
en

Samle inn dataene du trenger for å bestemme svekkelsen av kjøretøyet. Dette inkluderer en alder av bilen, verdi på kjøpstidspunktet, antall år du har eid bilen, det anslått levetid på bilen og dens restverdi.
2

Bestem hastigheten som bilen vil svekke seg. Ifølge publiserte kilder som Kelley Blue Book og Edmunds.com, enkelte biler har høy forekomst av avskrivninger, mens andre bedre opprettholde sin verdi over tid. Du ønsker kanskje å bruke disse kildene for å finne ut om bilen er depreciating på en høy, middels eller lav avskrivningssats.
3

Bruk en bil avskrivninger kalkulator som de som tilbys av Money-Zine.com eller Caprice.com. Se "Ressurser" for linker til disse verktøyene.
4

Kontroller resultatene av svekkelsen kalkulatoren ved prising bilen for salg eller bytter inn på en online tjeneste som Kelley Blue Book eller Edmunds.com (Se "Referanser" for linker til begge sider). Denne prisingen tjenesten bør ikke bare gi en idé om nøyaktigheten av avskrivninger beregningen, men også ta hensyn til faktorer som for eksempel tilstanden til kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94492.html

Previous:
Next:

auto finansiering