Hvordan : Unngå bruktbil Scam

Du kjøper en bruktbil fra en forhandler - kjører av gårde med et smil . Flere dager senere forhandleren ringer deg , kunden , forteller deg at finansiering ikke kunne ordnes på de opprinnelige terms.Oops ! Instruksjoner
en

RED FLAG .... RED FLAG ! Mange bilkjøpere faller offer for svindel som forårsaket mange huseiere til å begynne å leve i et telt . Mesteparten av tiden , er dette brukt bil svindel som brukes på de fattige eller arbeiderklassen amerikanere som største kjøpet (annet enn et hjem ) vil være en bil ..... brukt eller ny .
2

her er hvordan det fungerer . Giveren kompliserer unødvendig og forvirrer kjøperen unødvendig som gjør dem i stand til å lade overdreven priser og avgifter for bil og finansiering . Kjøpere med dårlig eller marginal kreditt er de største ofrene i denne " yo - yo " salg praksis . I mange tilfeller vil forhandleren sende deg av mye med et smil og si farvel , da, dager senere , ringe deg for å si finansieringen ikke kunne ordnes ved de opprinnelige vilkårene .
3

forbrukeren blir fortalt at han /hun skal komme tilbake og signere nye papirer på et høyere rente og andre ugunstige vilkår . Bør de prøve å avbryte, forteller dealeren dem : NO WAY ! Ofte kunden er ikke i posisjon til å nekte . Disse øvelsene er problematisk og kan indikere bedrageri så sier FTC , og de presser frem til å sette en stopper for det .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94442.html

Previous:
Next:

auto finansiering