Hvordan ta over din manns bil betalinger i ditt navn

Det er visse situasjoner der du kan finne det å være i din beste interesse økonomisk å ta over din manns bil betalinger. Enten du har besluttet å gjøre dette fordi din mann mistet jobben eller fordi du prøver å sikre et lån i navnet til mannen din, er prosessen den samme. Den eneste måten å ta over bilen lån i ditt navn er å ha det gjort lovlig, ellers vil bilen forbli i din manns navn, og du vil rett og slett være å gjøre betalinger. Instruksjoner
en

Besøk forhandler eller banken din manns bil lån er fra. Ta med mannen din med deg. Hvis utlåner ikke er i området, ta kontakt med dem på telefonen. Gjør å ha din manns bil lån papirarbeid i enten scenario. Hvis bilen er leaset, de samme trinnene gjelder.
2

Fyll ut kreditt-sjekk papirarbeid nødvendig å overføre eller legge til navnet ditt billån. Den utlåner vil måtte sørge for at du kvalifiserer for finansiering før de vil overføre lånet eller legge deg til det.
3

Signer papirene for den endrede kontrakten hvis du er godkjent for å ta over lånets. Begynne å gjøre de regelmessige betalinger for din manns bil med bilen nå i ditt navn.
4

gjøre betalinger til utlåner hvis du ikke er godkjent for å ta over billån. Lånet vil forbli i din manns navn hvis dette er tilfelle.
5

Sørg for at både du og mannen din er dekket på bilen forsikring for bilen. Hvis navnet ditt er på lån, vil du være ansvarlig dersom en ulykke skulle skje med bilen.
6

Registrer bilen under navnet ditt ved Institutt for Motor Vehicles i staten. Dette krever at du og din mann fylle ut og undertegne overføring av eierskap former og at du betaler et gebyr for registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94595.html

Previous:
Next:

auto finansiering