Hvordan komme ut av å betale en leieavtale med ingen straff

Leasing en bil gir forbrukeren med lave utbetalinger over en kontrakt periode, men en tidlig avslutning kan bli kostbart med straffer. Imidlertid kan endringer i livsstil, tap av jobb, skilsmisse, eller en flytte ut av staten kreve slutt på kontrakten før den kontraktsfestede forpliktelsen er fullført. Lease overføring kan være et alternativ. Instruksjoner
overføre Lease
en

Sjekk med leasing eller finansieringsselskap for å se om selskapet gjør at antakelsen eller overføring av leieavtaler til en annen part. Mange leasing selskapene tillate overføring av leieavtaler, lading en avgift til både den opprinnelige leietaker og den som overtar leieavtalen. Leasingselskapet kan også kreve å kjøre en kreditt rapport på den nye leietaker eller forberede dokumenter, og legge til andre avgifter.
2

Kontakt venner, familie og bekjente for å finne ut om noen er interessert og kvalifisert til anta din lease. Fordelen til å anta en leieavtale vil være en kortere sikt lease. Mange leasing selskapene plassere en strengere kreditt kravet for de som ønsker å anta en leieavtale som de første betingelsene var basert på den opprinnelige leietaker kreditt score.
3

List bilen på en lease-overføring nettside som Swapalease.com eller LeaseTrader.com. Disse nettstedene kreve et gebyr for annonsering ditt kjøretøy samt for overføringer og kreditt sjekk for "kjøpere". Oppføringen vil inneholde detaljer om din spesifikke bil, samt vilkårene i leieavtalen din, inkludert månedlig betaling, kjørelengde til dags dato, gjenværende måneder på leieavtalen, og plasseringen av bilen din.
4

Kontakt en godkjent kjøperen matchet av nettstedet. LeaseTrader.com og Swapalease.com kontrollere kredittverdigheten til kjøpere. Vilkårene i leieavtalen antagelsen er løst av den opprinnelige kontrakten. Men begreper som skipsfart ordninger og kontanter insentiver til kjøperen er omsettelige.
5

Process papirene for å overføre leieavtalen. Lease overføre selskaper kreve en avgift til både kjøper og selger for å behandle de nødvendige papirene. Begge parter signere på papirene etter godkjenning av leasing eller finansieringsselskap. Skattesatsene varierer fra staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94517.html

Previous:
Next:

auto finansiering