Hvordan en formell klage med Capital One Auto

Capital One er en diversifisert bank som tilbyr et utvalg av finansielle produkter og tjenester. Capital One finansierer også biler for utleie eller å kjøpe. Dessverre, kan feil eller feil skje som kan velte deg eller påvirke deg. Som kunde kan du du sende inn en formell klage til Capital One Auto på flere måter i håp om å korrigere klagemål. Du trenger
Telefon
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
Filing en klage til Capital One Auto
en

Finn telefonnummer å nå Capital One på Capital One uttalelse eller finne nummeret fra deres hjemmeside, som du finner i ressurs-delen.
2

Call Capital One og følg instruksjonene instruert av den automatiserte stemmen for å nå kundeservice. Kontroller at du har din uttalelse eller noe relevant informasjon om årsaken til klagen din.
3

Spør navnet på din kundebehandler når du klarer å få tak i en og skrive personens navn ned med en penn for å bruke den som referanse hvis du må kontakte Capital One Auto igjen i fremtiden av samme grunn.
4

Snakk med din Capital One Auto kundeservice representant og høflig fil en klage. Sørg for at du gir all viktig informasjon som kreves, eller som er relatert til din klage.
5

Skriv ned eventuelle viktig informasjon på papir at kundeservice representant gir deg så du har notater på saken for referanser for fremtiden hvis du trenger å snakke med en annen representant eller en veileder.
6

kontakt eller be om en veileder eller noen i en lederposisjon hvis kundeservice representant kan ikke hjelpe deg eller ikke har makt til å gjøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94590.html

Previous:
Next:

auto finansiering