Hvordan få bilfinansiering uten forskuddsbetaling

Det kan være relativt lett å få finansiering på en bil uten å måtte legge ut noen kontanter som en forskuddsbetaling. De enkleste måtene å få bilfinansiering uten forskuddsbetaling inkluderer: ved hjelp av en produsentens cash back avtale, søker en trade-in i stedet for kontanter eller presentere en utmerket kredittvurdering til forhandleren finans kontor. Instruksjoner
bruker en produsents Cash Back Deal for a Down Payment
en

Shop for produsentens cash back avtaler ved å se for reklame på TV, i aviser eller på nettet. Betydelige rabatter eller cash-back avtaler er ofte tilbys som alternativer til ingen interesse eller lav rente finansiering tilbud.
2

Les den lille skriften på en rabatt eller cash back avtale for å forsikre deg om at du er komfortabel med vilkårene og at kredittvurdering er tilstrekkelig høy til å kvalifisere deg for avtale.
3

Gå til en bilforretning som deltar i cash back håndtere og forhandle om prisen på bilen. Når det er tid for å finansiere bilen, forklar at du ønsker å bruke cash back tilby til prisen på bilen i stedet for en forskuddsbetaling.
Bruk innbyttebesparelsene i stedet for et Cash Down Payment
4

forhandle om kjøp og prisen på en ny bil med en bilforretning selger, uten å diskutere hvorvidt du har tenkt å handle i din eksisterende bil. Hvis du blir bedt om innbytte og finansiering, utsette spørsmålet før du har avtalt det beste tilbudet du kan få for pris og levering av din nye bil.
5

Tilby din trade-in i stedet for en kontant forskuddsbetaling hvis din eksisterende bil har verdi som tilsvarer minst 5 til 10 prosent av den nye bilen prisen.
6

Påfør ekstra verdi til kostnaden av den nye bilen hvis din handel i verdi overstiger 5 til 10 prosent av den nye bilen prisen.
Få Nothing-Down bilfinansiering med Excellent Credit
7

Sjekk din kredittvurdering før du søker om ingenting-down finansiering. Ta alle nødvendige skritt for å forbedre det, slik at du kan få best mulig bilfinansiering vilkår.
8

Request noe ned finansiering og en konkurransedyktig rente for å finansiere bilen hvis kredittvurdering er over 680.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94426.html

Previous:
Next:

auto finansiering