Hvordan refinansiere en automatisk med Bad Credit

En auto lån refinansiere kan utvide din nåværende lån sikt å senke betalingen, eller hjelpe deg å skaffe en redusert rente, som også kan redusere den månedlige forpliktelse. Det er lettere å refinansiere med høy kredittverdighet. Men selv om du har en lav rating, er det mulig å refinansiere. Nøkkelen er å opprettholde et godt forhold til din nåværende utlåner. Instruksjoner
en

Sjekk den nåværende verdien av bilen din. Forskning bilens verdi på www.kbb.com (Kelly Blue Book), og deretter ta kontakt med din nåværende utlåner og spørre om din pay-off beløp.
2

Vurdere en forskuddsbetaling. Auto långivere vil ikke refinansiere en opp-ned billån (som oppstår når du skylder mer enn bilen er verdt). Hvis det er mulig, spare penger for en forskuddsbetaling å redusere auto lånesaldo og kvalifisere for en refinansiere.
3

Legg til en co-signataren. Ta med en felles søkeren eller co-signer på refinansiere program for å hjelpe deg å kvalifisere for et nytt lån med dårlig kreditt. Plukk noen med en god kreditt historie.
4

lage kopier av personlig økonomi uttalelser. Demonstrere din evne til å betale en auto lån ved å vise kopier av lønnsslipp stubber eller selvangivelse.
5

vurdere refinansiering med din nåværende auto utlåner. Hvis du alltid har betalt din auto lån i tide, vil långiver sannsynligvis vurdere deg for en refinansiering, på tross av vaklende forhold til andre kreditorer.
6

Sjekk inn andre subprime auto lån. Få en gratis lån sitat fra andre långivere som tilbyr dårlig kreditt refinansierer. Sammenligne priser og vilkår for å få den beste finansiere pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94540.html

Previous:
Next:

auto finansiering