Hvordan bruke kontantuttak på kredittkort

Hver kredittkort du er utstedt gir deg en kostnadsgrense eller en kredittgrense. Denne grensen kan være alt fra $ 500 til tusenvis av dollar. Når du tar et kontant forskudd på kredittkortet ditt, tar du noen av den grensen ut i kontanter. Du vil skylder penger, og det vil være avgifter knyttet. Beløpet du kan trekke fra en cash forhånd er ikke så høy som den faktiske kredittgrensen. Du trenger
Kredittkort
ATM
Cash forhånd sjekker
Vis flere instruksjoner
en

Ring 1-800 nummeret på baksiden av kredittkort og bruker det automatiske systemet for å finne ut hvor mye kontanter forhånd grensen er. Dette er en annen figur enn kredittgrensen du fikk da du fikk kortet ditt.
2

Bruk kredittkortet på nesten hvilken som helst minibank og ta ut det beløpet du trenger opp til cash forhånd grense plassert på din kortet. Kontanter vil da bli utlevert til deg på samme måte som det ville gjort hvis du var å bruke et debetkort. Du vil også trenge en PIN-kode for å få cash forhånd. Hvis du ikke vet hva PIN-koden din er, må du ringe 1-800 nummeret på baksiden av kredittkortet ditt og ber om det. De kan ikke gi det til deg over telefonen, men de vil sende den til deg i posten. Dette er for sikkerhetstiltak.
3

Bruk en av dine kontanter forhånd sjekker. Du vil med jevne mellomrom motta sjekker i posten som du kan bruke til å ta en cash forhånd. Du kan også ringe 1-800 nummeret på baksiden av kredittkortet ditt og be om litt. De vil sende dem til deg gratis, men det er kostnader for å bruke kontrollene. Å ta kontanter forhånd bare gjøre sjekke ut for deg selv og kontanter den hos din lokale bank.
4

Kjenn din avgifter. En ATM kan belaste deg avgifter for bruk av det på toppen av avgifter fra kredittkortselskapet. Kredittkortselskapet vil belaste deg alt fra 1 til 4 prosent av det beløpet du tok ut for startere. Da vil de belaste deg en høyere rente enn du betaler på kortet ditt. Til slutt, vil de begynne å belaste deg så snart du tar ut penger og ikke en måned senere som kredittkorttransaksjoner. Alle disse avgiftene legges sammen kan gjøre det ganske kostnad for å ta ut kontanter forhånd. Snakk med kredittkort kundeserviceavdeling for å få fee detaljene for kontanter forhånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-financing/94433.html

Previous:
Next:

auto finansiering