Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan bruke en godkjenning for en ikke-eide bilen

Beskytte en virksomhet eller familiens eiendeler ved å eie omfattende bil forsikring for å dekke alle muligheter er et viktig redskap i risikostyringen for å minimere risikoen for økonomisk tap. Selv om noen eier retningslinjene dekker ikke-eier sjåfører i visse situasjoner er det best å planlegge for unntak fra regelen for å være trygg. Non-eier auto dekning er generelt lagt til den primære politikk som en anbefaling. På grunn av de høye kostnadene forbundet med bilulykker, er det avgjørende å forstå omfanget av risikoen din som en driver. Når du faktor i muligheten for fysiske skader, kan kostnadene stige. Instruksjoner
en

anmeldelse alle bil forsikringer eller ta kontakt med eierne av bilene du kjører for å avgjøre om du er dekket som en ikke-eier og i hvilken grad du er dekket. Finne navnet på en pålitelig forsikring agent for å diskutere den informasjonen du finner til å bestemme hvordan du går frem.
2

Rådfør deg med en forsikring agent for å få råd om å kjøre et selskap kjøretøy dersom det er hensiktsmessig. Kommersiell forsikring er utformet for å dekke eventuelle uhell som oppstår mens bilen blir brukt for selskapet business.To garanti dekning i alle situasjoner, er det viktig å få ikke-eier forsikring for alle førere som kan bruke det kommersielle kjøretøy til personlige formål, eller bli oppfattet som å bruke bilen for personlig bruk.
3

Bestem sannsynligheten for å leie eller lease en bil. Når det er sannsynlig at en sjåfør vil leie en bil mer enn ti dager per år, er forsikringen koster for å få ikke-eier dekning ofte billigere enn å kjøpe forsikring fra bilutleiefirmaet. Enkelte kredittkort tilbyr også leiebil forsikringsdekning.
4

Bedriftseiere bør konsultere en forsikring ekspert om et ikke-eier forsikring tilslutning for å beskytte selskapets interesser. I tilfelle en ulykke, kan det kommersielle forsikringsselskapet ikke være ansvarlig for å betale et krav hvis det kan fastslås at bilen ble kjørt til personlig bruk på tidspunktet for ulykken.
5

undersøke sannsynligheten for at du vil kjøre en annen persons bil. Selv om mange eiernes politikk dekker sjåfører andre enn eieren, reglene er strenge om hvor ofte bilen er drevet av samme gjest driver. Heller enn å ta risikoen for at dekningen kan nektes i tilfelle en ulykke, forsikring fagfolk råder sjåfører som kjører andres biler for å rådføre seg med en forsikring agent og for å legge til ikke-eier påtegning som en forholdsregel for å dekke alle mulige situasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94386.html

Previous:
Next: No

Rental Car Insurance