Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan du kan kreve Car Rental Damage Med American Express

En av fordelene ved å være et American Express Card-medlem er automatisk forsikring for leiebil tap og skade. Nøkkelen til å aktivere denne fordelen er å reservere og betale for utleie ved hjelp av American Express-kort og å avslå kollisjon skade frafallelse (CDW) som tilbys av bilutleiefirmaet. Hvis du følger alle avtaler mellom deg og utleie selskapet samt avtaler med American Express, innlevering av krav er ganske enkel. Du trenger
American Express kredittkort
datamaskin med internettilgang
tilgang til en telefon
Leieavtale
American Express kortmedlemmets Insurance Plan
skadevurdering fra utleiefirma

Vis flere instruksjoner
en

Reserve og betale for din leiebil med et American Express kredittkort som at du er den viktigste kontohaver eller autorisert bruker av. Avslå CDW eller lignende alternativ fra kommersielle bilutleiefirma ved å signere på "Jeg avslår"-delen av leieavtalen.
2

Følg retningslinjene i både leieavtaler og American Express Insurance dekning å unngå at kravet avvist. Dette inkluderer den type bil du leier, forlenger av dekningen basert på hvilke kort du bruker og gjenværende den primære driveren /ansvarlige part av kjøretøyet i løpet av leieperioden. Ikke la noen andre til å styre bilen når som helst for å unngå tvister og fornektelse av alle krav.
3

enten ringe American Express hevder divisjon tollfritt i USA på (800 ) 338-1670, eller på (440) 914-2950 fra andre steder utenfor USA innen 48 timer etter skaden eller tapet. Hvis dette ikke er mulig, ringe så snart det er rimelig mulig. Du kan også sende inn din påstand på nettet i samme tidsrom.
4

Fyll ut alle hevder danner helt og gå tilbake til American Express med all nødvendig dokumentasjon, herunder en spesifisert reparasjon regningen, kopi av bevis- of-charge til American Express-kort for utleie; politirapporten eventuelt bilder av skader hvis tilgjengelig, kopierer en kopi av kortholdere personlig auto forsikring eller notorized brev av ingen forsikring, av alle krav dokumenter og korrespondanse fra leiebil selskapet , en kopi av leieavtalen - foran og bak - viser når bilen ble sjekket ut og inn, en annen forsikring, og en kopi av kortmedlemmets er gyldig førerkort eller andre bevis (dvs. lisensnummer på leieavtalen) som Kortmedlem er en juridisk driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94373.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance