Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Typer Car Rental Insurance

Enten for ferie transport eller en midlertidig tur, har du sannsynligvis vil ende opp med å leie en bil. Du kan være usikre på hva økonomisk ansvar du har i tilfelle en ulykke. Du kan lette din frykt med leiebil dekning tilbys av selskapet utleie. Denne dekningen vanligvis opptrer i konsert med din personlige bilforsikring, så sjekk retningslinjene nøye før du betaler for ekstra dekning du kanskje ikke trenger. Ansvar Supplement

mest utleie selskaper tilbyr ansvar dekning for kjøpet, for å dekke skader på andre kjøretøy eller eiendom hvis du har en ulykke. Denne dekningen fungerer som regel i forbindelse med ansvar dekning du har på din personlige kjøretøy. Denne supplerende dekning ikke betaler for skade på leiebil i tilfelle en ulykke. Hvis du ikke har noen eller tilstrekkelig forsikring på din personlige bil, bør du vurdere denne dekningen alternativet.
Personal Accident Insurance

Denne typen utleie forsikring tilbyr en one engangsutbetaling hvis du er ansvarlig for død eller skade på en annen person. Den dekker ikke skade på eiendom. Denne dekningen er anbefalt hvis din personlige auto forsikring ikke dekker død eller skade. Denne politikken vil ikke dekke medisinske utgifter for deg eller for noen passasjer i bilen.
Personal Effects Dekning

Personlig effekter dekning betaler for personlige eiendeler stjålet fra utleie bilen når den er i besittelse. Denne dekningen er anbefalt hvis din personlige policy dekker ikke tyveri. Begrensninger, eller caps, kan plasseres på pengebeløpet av kravet. Nøye vurdere eventuelle begrensninger på politikken før du kjøper.
Kredittkort

Leiebil forsikring ofte er tilgjengelig gjennom kredittkortselskapet, noen ganger gratis som en fordel for kortet. Denne forsikringen kan gi ansvar, tyveri eller omfattende dekning, avhengig av selskapet, de fleste ikke dekker død eller personskade. Pass på at du forstår hva forsikringen omfatter. Spør kredittkortselskapet for å sende deg en kopi av politikken. Du har sannsynligvis må bruke kredittkort for å leie bil for å være kvalifisert for dekning

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94377.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance