Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan amme for første gang

Som en første gangs mor kan du være nervøs om amming barnet ditt, og det er å være forventet. Amming gir barnet ditt med essensiell næring mens du oppretter en bonding opplevelse mellom deg og barnet ditt. Den amerikanske Kongressen for obstetrikk og Gynekologer rapporterer at morsmelk inneholder antistoffer for å hjelpe barnet å utvikle forsvar mot infeksjoner og at amming senker risikoen for Sudden Infant Death Syndrome (SIDS). Amming for første gang kan være stressende, men med vilje og tålmodighet, kan nye moms lære dette viktige ferdigheter og nyte sin belønning. Du trenger
sykepleie pute
Nursing klut
Vis flere instruksjoner
en

Plasser deg selv i et komfortabelt sted, ved hjelp av sykepleie pute å justere nivået på komfort. Sykepleie puter kan bli støttet under armene for heving mens du holder barnet ditt, eller de kan bli fylt bak ryggen din for nødvendig støtte. Korset-vugge hold er ideell for første gang fôring, ifølge Mayo Clinic. For å oppnå dette, sitte rett opp og vugge barnet i en "U"-form med armen din, støtter barnets hode og ryggrad. Velg en amming stilling som er behagelig for deg og barnet ditt.
2

Cradle babyen komfortabelt, sikre at barnets hode og nakke har tilstrekkelig støtte.
3 < p> Trekk brystet ut, utsette din brystvorte for pleie barnet, og trekk babyen på brystet. Noen ganger nye mødre klager over at deres brystvorter er invertert eller flat. For å bøte på dette, pusser på den med fingeren eller sykepleier klut. Dette vil herde brystvorten litt slik det stikker.
4

Aim din brystvorten til ditt barns lepper og skyv det forsiktig inn i munnen hennes. Hvis det er nødvendig, klem en liten mengde melk for å oppmuntre barnet til å ta den nødvendige næring. Dette trinnet kan ta flere prøver før babyen låsene på til brystvorten, men andre ganger det skjer umiddelbart. Pass på at babyen tar så mye av areola din som mulig, noe som er det mørke området rundt brystvorten.
5

Hold barnet ditt mens hun mater for så lenge som nødvendig, eller til det nyfødte får hel eller sovner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94385.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance