Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan finne billig bil forsikring i Spania

Besøkende til Spania og fastboende er stadig spør hvordan å finne billig bil forsikring i Spania. Spania har obligatoriske tredje parts ansvar dekning lover. Bøter for kjøring uten forsikring i Spania er heftig. Faktisk er obligatorisk å bære bevis på forsikring med deg også til enhver tid. Innbyggere i Spania vil trolig ikke ha for hard tid å finne billig bil forsikring i Spania. Spansk er en primær språk for dem og deres biler er registrert i Spania. Besøkende og utlendinger kan ha en mye vanskeligere tid. Vi vil dekke begge typer sjåfører og hvordan å finne billig bil forsikring i Spania i denne artikkelen. Instruksjoner
en

Innbyggere i Spania vil ha sin bil nesten helt sikkert har sine kjøretøy registrert i Spania, den enkleste måten for en person bosatt å finne billig bil forsikring i Spania er enten et online søkeverktøy (pass på og spesifisere Spania) eller en uavhengig forsikring representant. Det må være en spansk byrå hvis bilen er registrert i Spania. Det kan virke komplisert, men det er lov. En online søk bilforsikring søk verktøyet vil gi deg priser og komparative dekning beløp for hvert selskap. Bare skriv inn "bil forsikring Spania sammenligning" bør du komme opp med flere selskaper som tilbyr å sammenligne priser med andre. Vær oppmerksom på noen selskaper vil ikke forsikre høy ytelse kjøretøy og du må ta med informasjonen på din biltype med ditt forsikringsselskap søknad.
2

mennesker som er mest sannsynlig å ha den vanskeligste tiden å få billig bilforsikring i Spania er turist, og eksil. For de som har brakt deres kjøretøy som er registrert i et annet land spesielt Storbritannia, er det et par ting du bør følge for å være sikker på at du er forsikret i den billigste prisen mulig. Forsikring priser i Spania er noen av de laveste prisene i Europa, men det er lov i Spania som bare Spania registrerte biler kan være forsikret av en spansk forsikringsselskap. Europeiske forsikringsselskaper generelt problem en automatisk grønt kort slik at du er dekket i andre europeiske land. Ikke så med Storbritannia, som begrenser periode vil de utvide et grønt kort, x antall dager i et år. Før besøket, vil en britisk bosatt med en britisk registrert bil ønsker å kontakte sin assurandør og hvis deres dekning kan forbli i kraft i Spania og for hvor lenge.
3

Du kan også finne bilforsikring i Spania gjennom et europeisk basert forsikringsselskap med filial i Spania. Dette er hjemlet i lov der. Du ønsker kanskje å være oppmerksom på om prisene er ofte alt annet enn billig hvis du må velge dette alternativet.
4

siste alternativ er for utlendinger eller personer om utvidet besøk fra Storbritannia med en britisk registrert bil, som regel hvis du bruker over seks måneder i Spania kan du bli pålagt å ta ut en spesiell europeisk forsikring eller forsikre bilen gjennom en britisk bil forsikringsselskap med filial i Spania. Hvor lett det er å finne billig bil forsikring i Spania, vil avhenge av hvor kjøretøyet er registrert og politikk i kraft av din nåværende selskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94372.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance