Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan få en leiebil Etter en bilulykke

Der er du, vente på tur ved et stoppskilt, når du er truffet av noen som kjører et kjøretøy dobbelt så stort av deg. Når du dro hjemmefra den morgenen du hadde ingen grunn til å tro at du ikke ville være tilbake i samme bilen du har kjørt i år, men i et brøkdels sekund alt har forandret seg. I tillegg til å gi uttalelser til politiet og håndtering av skader, er en viktig neste steg å få leie en bil for å kjøre til din utgjorde kjøretøy kan bli erstattet. Instruksjoner
en

Skaff den andre sjåførens forsikring informasjon, herunder selskapets navn, et telefonnummer og navnet på personen som skal kontaktes.
2

Få en kopi av ulykken rapporten fra politiet. De fleste ganger feilen er bestemt på åstedet for ulykken. Som er på feil vil avgjøre hvis forsikringsselskapet vil dekke kostnadene for den leiebilen.
3

Ring forsikringsselskapet agent for å formidle forsikring informasjon fra den andre sjåføren involvert i ulykken.

4

Kontakt den ansvarlige forsikringsselskap for å få et krav nummer. Hvis forsikringsselskapet skal betale for leie, diskutere et krav nummer med agenten din når du ringer henne for å formidle forsikring informasjon fra den andre personen involvert.
5

Besøk en bilutleie byrå og fyll ut papirene for å leie en bil. Dette vil omfatte gi utleiefirma med kravet nummer og kontaktinformasjon for forsikringsselskapet som har ansvaret. Du må oppgi et kredittkort for å betale for leie din på det tidspunktet. Bilutleie byrået vil gi en kopi av fakturering til riktig forsikringsselskap, og du vil bli refundert for kostnadene ved å leie bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94384.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance