Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan å leie en bil for 6 måneder

I noen tilfeller kan du kreve en leiebil lengre enn de tradisjonelle daglig eller ukentlig tidsrammer. En langsiktig leiebil, for eksempel seks måneder, kan være et ideelt valg for mennesker som befinner seg transplantert i en by for en betydelig periode, eller de som planlegger å ta en lengre ferie. Bilutleiefirmaer har ulike priser for de som leier en bil lang sikt. Instruksjoner
en

Finn en leiebil byrå som har seks måneders bilutleie tilgjengelig. Noen eksempler på etater kan bruke inkludere Budsjett og Enterprise. Kontakt en representant på en av sine filialer å spørre om biler tilgjengelig og pristilbud.
2

sammenligne sitater for langsiktige bilutleie selskaper. Hvis du ønsker å samle sitater nettet, kan du bruke en langsiktig leiebil sammenligning nettsted som Bilutleie Express. Sette i pickup plassering, seks-måneders leieperiode og bil preferanse for å samle sitater.
3

Bestem de langsiktige priser belastet av bilen utleiefirma. De fleste etater vurdere husleie for mer enn en to-ukers periode lang sikt. Du bør lagre minst et par hundre dollar over en periode på seks måneder i forhold til den normale utleie avgifter.
4

Bestill seks måneders leiebil online eller i etaten. Du må registrere leieavtale kontrakter samt gi selskapet med lisens informasjonen når du plukke opp bilen. Selskapet kan kreve at du være av en viss alder for å leie bil. Representanten vil gå over husleien, forsikring kostnader og kjørelengde tilleggsavgifter du kan bli utsatt for. Du vil også bli gitt en dato for å returnere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94370.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance