Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan håndtere en ulykke i en leiebil

Håndtere en ulykke i en leiebil er mye som håndterer en kollisjon i egen bil, bare med flere trinn og papirarbeid involvert. På scenen, følger alle de vanlige trinnene som kreves etter loven, herunder utveksling av informasjon og ta bilder av skaden. Ved å ringe nødnummeret gitt til deg av leie selskapet, er du på vei til settling din ulykke med dem også. Instruksjoner
en

Sjekk om alle som er involvert har noen fysiske skader som er livstruende. Ring en ambulanse umiddelbart hvis noen er såret og trenger medisinsk behandling.
2

Unn ulykken som du gjør med andre. Unngå å innrømme feil, utveksle forsikring informasjon med den andre sjåføren og ta bilder av begge bilene. I tillegg, ikke nevner du kjører en leie. Noen mennesker dra nytte av denne situasjonen. Kun leverer den nødvendige informasjonen og forlate scenen.
3

Ring bilutleie byrå på nummeret som det leveres til deg. Noen ganger kan de plassere et klistremerke med et nødnummer inne i hanskerommet. Ellers, sjekk papirene som du fikk som en kvittering for leie din. Fortell dem at du har vært i en ulykke, og de vil fortelle deg hvordan du går frem.
4

Informer forsikringsselskapet at du har hatt en ulykke i en leiebil når du returnerer bilen til Bilutleie kontoret og bosette alt med dem. Å snakke med din forsikring representant tar mye tid, så du bør ikke prøve å gjøre dette umiddelbart.
5

File en ulykke rapport, om nødvendig, med lokale politiet. Noen ganger forsikringsselskapet gjør dette for deg. Sørg for å spørre om de tar vare på den, eller hvis det er ditt ansvar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94362.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance